| dana_9056 a întrebat:

Buna TPU eu plac un baiat din clasa mea si el ma place si sunt impreuna cu el de o luna dar nu prea ma baga in seama de exemplu cand eram la sport eu stateam pe scari el undeva mai jos si langa el stateau inca trei fete si el vorbea cu ele in loc sa vb cu mine nu prea mi se pare normal eu varo sa imi spuneti ce sa ii zic cand vb cu el nu stiu ce sa ii mai spun funda

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Ştiu că nu am niciun drept să vă critic relaţia, însă din câte am observat, băieţii de sub 17-18 ani nu se implică prea ea tare în astfel de legături şi nici nu tratează subiectul cu prea multă maturitate.
E de aşteptat să se îndrepte spre alte persoane şi uneori să te ignore. Nici nu îi poţi cere să se implice mai mult, pentru că pur şi simplu nu îi va sta în fire.

5 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Băiat deștept...

| dana_9056 explică:

Stie toata clasa sunt clasa a 8-a

| AddaXD a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost. In ziua de azi, asta li se intampla multor fete. Lasa-l pe el sa-si dea seama ce simti. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate i s-a părut că ești ocupată și te-a lăsat în pace happy. Probabil credea că vei veni și tu și era o simplă discuție, ce el nu are voie să discute și cu fete? E destul de urât din partea lui că nu te-a băgat și pe tine în seamă, așa sunt unii mai indiferenți și mai reci în relații. Vorbește cu el, spune-i ce ai pe suflet, fii mai îndrazneață. Acum iartă-l, poate nu știe ce face happy.

| angel_2962 a răspuns:

Buna Dana! pai cine mai stie ca sunteti impreuna? si in ce clasa sunteti? ca daca nu mai stie nimeni e normal sa nu stea cu tine cand e multa lume... sa nu'si dea seama ` si daca stie mai multa lume inseamna ca nah, vroia si eu sa mai steasi cu altcineva [ asa facea si prietenul meu inaine sa stie multa lume de noi.dar acum nu tongue ] mult noroc :*