Deci tu nu faci de frică că află părinții? wtf ăsta nu e motiv să nu faci pasu dacă ți-l dorești, situații și locuri există. și dacă ai face-o, care ar fi problema? ești majoră, ești într-o relație serioasă, de lungă durată, cu un om care te iubește și respectă, nu văd absolut nicio problemă dacă îți dorești să faci pasu. nu-ți mai face viața după ce zic părinții în situații de astea exagerate
Mergeți la un hotel unde nu o sa știe nimeni apoi o puteți face. Iar dacă are mașina și mai bine.
Părinții tăi il cunosc? destul de ciudat ca in 2 ani si ceva nu ati facut nimic. Daca nu e virgin cel mai probabil se culca cu altele...
Ba nu, îl cunosc destul de bine și părinții la fel... nu e genul
2 ani fara nimic e cam mult..nu zic ca nu te asteapta ca daca il cunosti si stii ca te asteapta te asteapta dar sunt locuri in care o poti face si afara
Si nu cred ca parintii tai nu pleaca de loc de acasa. daca ai grija nu o sa afle
Ba pleacă, dar unde pleacă ei, nu stau mult și se întorc acasă, iar eu nu pot face în grabă din cauză că sunt...
Am inteles, poate ar fi mai bine sa astepti pana faci 18 ani ca mai e putin si atunci faci ce vrei
Si si parintii baiatului tot acasa toata ziua ) ghinion pe voi, poate puteti face oral