anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy

Eu şi fostul meu prieten ne-am despărţit în urmă cu vreo 2 sau 3 săptămâni (nu mi-e ruşine să spun că el s-a despărţit de mine, într-un mod josnic şi laş). Chiar mă bucur că am scăpat de o asemenea persoană, pe care am iubit-o, ce-i drept... însă, de fiecare dată când îl văd, o stare de nervozitate mă acaparează, una negativă şi nesigură şi devin foarte agitată şi mă încrunt. Chiar şi cei din jurul meu observă asta şi nu ştiu ce să le răspund. Deci... ce ar putea fi? Atâta timp cât eu nu mai simt nimic pentru el.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andrei_Antonesei_1995 a răspuns:

Probabil inca mai simti ceva fata de el dar nu neaparat ca inainte si incerci sa te enervezi pe el pentru a nu se observa acest lucru

| Zadie a răspuns:

Da vina pe caldura.

| h3r a răspuns:

L-ai iubit și l-ai uitat în 2 săptămâni?
Nici tu nu crezi ce spui.

| ramona0506 a răspuns:

Probabil nu ti-a priit modul in care s-a comportat cu tine in ultima vreme, si poate simti ca e nedrept faptul ca el a facut-o, atata timp cat ai acele senzatii. O sa treaca, e doar un moment din viata ta.

| onii1997 a răspuns:

Nu e neaparat ca nu mai simti nimic pentru el, poate ca simti dar nu vrei sa recunosti asa pateam si eu, mai ca avem putin si vruiam sa il iau la bataie. Faza e ca toata dragostea ta pentru el s-a transfosrmat in ura si asta explica tot.

| CrinaCorban a răspuns:

Tu cred ca ai fost un pic ranita! Adica e ca si cum te-ai stramba la el pentru ca ti-ar fi ciuda ca el ti-a dat papucii! Desi nu simti nimic pentru el sti nervoasa ca nu te-ai despartit tu de el