Eu zic sa il intrebi pur si simplu, dupa 8 luni de relatie cred ca poti sa vorbesti deschis cu el, nu?
Daca ar fi sa iti dau o parere, cred ca el zambeste ca se simte bine ca tu inca mai tii la el. Te cunoaste, si-a dat seama de asta probabil din felul cum ai intrebat.
Daca il intrebi si spune ca nu mai tine la tine, fa-l gelos, da-te pe langa altii sau stai cu altcineva. Daca nu merge, nu mai insista ca nu are rost. Dragoste cu forta nu merge.
Buna
Ai putea sa mai lasi sa mai treaca un timp ceva,sa vezi cum se va comporta cu el, ce iti va mai spune, ce gesturi va face cu tine etc.
Pe urma ai putea sa incerci sa vorbesti cu el deschis si sincer cu el, despre sentimentele pe care le mai ai fata de el si vezi ce va spune si el.
Daca si el mai are sentimente pentru tine poate ve-ti mai da o sansa relatiei voastre, si o sa va impacati.
Bafta
Buna!
Din experienta iti spun ca fostul prieten ar trebui sa ramana in trecut dar cum vrei tu. Daca vrei sa te impaci cu el, poti sa continui sa vorbesti cu el. Vezi ce semne iti da. Nu pare sa te evite.
Este bine cum procedezi...baga-l in continuare in seamna si cine stie poate o sa va impacati.stiu ca aceste 8 luni ati petrecut momente extrordinare si de neuitat pe care sigur nu le-ai mai trait cu nici-un baiat.si da te place dupa zambetul lui daca procedezi asa in continuare sigur te vei impaca cu el bye
Păi depinde care a fost motivul despartirii. faci cum i-ti dicteaza sufletelul.
Au trecut deja 8 luni si ranile s-au mai vindecat.Relatia n-a mers, si daca n-a mers atunci cand pasiunea era in floare, de ce ar merge dupa 8 luni cand sentimentele s-au mai spulberat(daca nu de tot)putin.
E posibil sa-ti fi zambit pentru respectul care ti l-a purtat, pentru ca va cunoasteti si ca ati avut o relatie. Daca el mai simtea ceva pentru tine, aflai pana acum.
Tu sti cel mai bine ce trebuie facut, dar fostul ar trebui sa ramana fostul.
Draga mea nu este nimic rau ca te-ai bagat cu el in seama .Dar ar trebui sa il lasi si pe el sa se bage cu tine in seama :*Ai si tu putina rabdare si daca se baga cu tine in seama atunci incearca sa ti cat mai mult legatura cu el si daca el vrea sa se mai impace cu tine iti v-a propune acest lucru.Bafta scumpo :*