| gbi27 a întrebat:

eu si iubitul meu ne intelegem foarte bine si ne iubim insa suntem in clase separate, colegii lui imi zic ca e un fraier si lucruri de genu si ca eu is prea buna pentru el si din cauza asta nu ma pot plimba cu el pe sala sau pe afara sa ma tin de mana cu el, etc. I-am zis sa-si faca o schimbare radicala si el a acceptat insa nu va merge asta. CE SA FAC? Nu vreau sa aud chestii de genu uite ce proasta e fata aia ca se saruta cu, cocalarul ala. Ce sa fac eu, ce sa-i zic lui sa faca?

Răspuns Câştigător
| SufletDeCopil a răspuns:

Buna,
Uite ce e, lume e rea, invidioasa si asta nu este de acum, asta este din toate timpurile. Daca tu vrei sa faci un lucru, fa-l, conteaza ceea ce vrei tu. Poti opri vantul, apa, si gurile oamenilor? NU prea se poate, asa ca eu te sfatuiesc sa-i lasi la o parte pe colegii tai invidiosi, daca intr-adevar iti sunt prieteni ar trebui sa fie langa tine, sa se bucure pentru tine, sa accepte chestia asta.nu sa fie impotriva ta si sa te descurajeze. Daca iubesti pe cineva trebuie sa-l iubesti nu numai pentru.fizic ci si pentru calitatile morale care sunt cele mai importante. Frumusetea e trecatoare... Daca tu il iubesti pe acest baiat si va intelegeti bine, de ce sa nu continuati relatia. Pana la urma urmei daca colegii tai iti zic de fiecare baiat cu care stai ca este fraier, nu o sa mai stai cu nimeni doar de gura lor? Ohh te rog, eu una urasc persoanele de acest gen care se cred perfecte, asa ca lasa-i cu parerile lor, e viata ta si doar tu ai dreptul sa decizi cine pleaca si cine ramane in ea nu sa te lasi influentata de fel si fel de aberatii. Fiecare este diferit si special in felul lui de a fi. Incearca sa pretuiesti mai mult persoana de langa tine! kiss Sper sa iei cea mai buna decizie, atat pentru voi cat si pentru tine. Bye!

3 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

Daca intadevara tii la el nu conteaza ce zic ceilalti din jurul vostru...nu-i baga in seama+ca perfectiunea nu exista si cred ca stii si tu bine asta

nu incerca sal schimbi pentru ca s-ar putea ca dupa schimbar sa nu-ti mai placa asa mult...asa ca ai grija ce faci

| gbi27 explică (pentru dedfgv):

Nu e vorba de perfectiune insa... cred ca ai inteles

| unknown12321 a răspuns:

Pur si simplu nu asculta ce zic colegii lui. ei sunt invidiosi pe el si vor sa va desparta. fa ceea ce iti zice inima