Puteti sa lasati rusinea la o parte si sa aveti incredere in voi si in iubitii vostri,normal.Exista fete carora nu le curge sange, deci poate o sa aveti si putin "noroc".Sau poate le curge foarte putin. Daca sunteti sigure de ceea ce vreti si credeti ca e momentul potrivit, atunci asta cred ca e singura solutie. Aveti incredere in voi si dati la o parte rusinea.Bafta oricum!
Doamne sunteti nebune faceti-va iubiti si apoi mai vedeti.e normal sa sangerezi acum vedeti voi ce faceti
Trebuie sa faci sex cu persoana potrivita la momentul potrivit, daca baiatul isi face bine treaba si iti face un preludiu de neuitat nici nu ai sa simti cand o sa fie penetrarea si vei sangera si putin
Si mie imi era frica ca o sa gurga sange.si nu a curs in timpul actului deloc. Si pentru a ma asigura ca nu o sa ma fac de ras am vorbit cu prietenul meu despre asta.si totul a fost ok. Important e sa va iubiti foarte mult si sa nu existe secrete intre voi!
Ai acceasi problema ca mine si un prieten de`al meu. noi am vrut sa o facem dar na. ne era ca zic ceilalti ca nu am stiut cum si chestii. daca vrei cheam`o pe prietena ta si vino si tu sa vorbim poate asa stabilim problema rezolvam ambele probleme . Daca ai nevoie de id`u meu sau nr. imi zici.