anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si prietena mea am decis de comun acord sa ne despartim o perioada deoarece relatia nu mai mergea. Problema este ca acum ma simt ciudat, adica ma simt singur, parca nu ma mai cauta nimeni, tot ma gandesc la aceasta relatie si ca a fost o idee proasta sa ne despartim.
Parca simt ca mi-e dor de ea.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Violleta2022 a răspuns:

Relatia oricum nu mai are viitor daca amandoi ati simtit acelasi lucru si s-a produs despartirea.
Este normal sa te simti singur, doar esti singur de acum inainte.
Cand dragoste nu este, nimic nu este, iar la voi, dragostea deja a disparut daca ati decis sa luati pauze.
Poate nu stii dar, nu exista pauze in dragoste, exista doar ruptura temporara, inainte ca gaura sa se largeasca si sa va scurgeti amandoi in lume, singuri.
Iti va trece, dorul vine si pleaca, dar daca lasi obsesia in pace, iti va fi mai usor.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa-ti calci peste orgoliu si inima si intra in legatura cu iubita. Doar asa vei reusi sa-ti dai seama daca totul s-a terminat sau? Bafta! Succes!

| Andra9pk a răspuns:

Caut-o...pana nu isi gaseste pe altcineva. Discuta cu ea. femeile in general asteapta din partea barbatului sa faca primul pas spre impacare. Mai ales daca ii spui ca ti-e greu fara ea, ca o iubesti, ca o vrei inapoi si ca va fi mai bine de "data asta".

| Crackman a răspuns:

Am avut la fel. Calcă pe ce chestii au dus la despărțire și poate o sa apreciezi mai mult relația

| Emma30555 a răspuns:

Nu trebuie sa te întorci din cauza singurătății ci fiindcă ai sentimente. E normal sa ți fie greu din cauza obisnuintei dar lucrurile vor întra în normal. Da ți timp sa vezi exact ce simți.

| Freya1 a răspuns:

Exista doua posibilități, ori v-ati pripit din cauza monotoniei sau plictiselii si chiar va iubiti.Doar ca asta trebuie sa vorbiti si o stabiliti impreuna.
Ori, chiar nu mai aveti sentimente unul fata de altul dar din cauza ca erai obisnuit cu ea acum simti acel gol si atunci nu ai ce sa faci decat sa il umpli si sa treci mai departe.
Te sfătuiesc să te întâlnești cu ea, sa vorbiti si sa petreceți timp impreuna si daca te vei simti la fel de apropiat de ea ca inainte, la fel de atras si vei avea o stare de bine si de abia astept sa te mai revăd poate încă mai simti ceva.Dar daca începi să ai disconfort după ce stai cu ea un pic, nu te simti in largul tau sau nu simti ca vrei sa te mai revezi cu ea inseamna ca e doar obișnuința si iti e dor de o relație nu de ea.