Ar fi nedrept sa suferiti pe viitor,din moment ce voi deja suferiti,dar exista un "dar"!
Sunteti foarte legati unul de celalalt,in ciuda greselilor care s-au petrecut intre voi...iar tu,incepi sa-ti pierzi rabdarea.
Ai vrea mai mult,ai vrea sa o ai langa tine tot timpul,te seaca distanta dintre voi si te temi de viitor...
Stii,e prima ta dragoste.
Si prima ei dragoste.
Dragoste de adolescenti,nebunesc de frumoasa si complet nesabuita.
Amandoi v-ati aruncat in ea ca doi inecati si ati dat totul,sentimente,cuvinte,ganduri,frumuseti si amaruri,toate le-ati impartit si v-au legat.N-o sa uitati niciodata unul de celalalt.
Dar,daca te uiti in jur vei vedea cat de putine relatii la varsta asta,rezista in timp...le numeri pe degete.
Frica ta e justificata,e ca un fel de prevestire,probabil esti mai matur decat ea,dar iubirile din adolescenta au termen de garantie si expira.
Nu-mi place sa dau asemenea vesti,mai ales ca voi va iubiti ca doi smintiti si o despartire pare imposibila,dar nerabdarea ta si faptul ca vrei mai mult,departarea,micile greseli dintre voi,te anunta ca viata e altceva decat ti s-a promis,e complicata si stranie si,mai ales,nu implineste dorinte.
Esti realist si vad ca te-ai gandit,desi cu teama,la ce va asteapta in viitor.
Sa investesti suflet,nu e niciodata usor si tu esti singurul care STIE daca ai sau nu puterea s-o faci.
Scanteia,insa,nu depinde numai de tine,depinde de amandoi si vad ca voi o pastrati,amandoi vegheati asupra ei si n-o lasati sa se piarda.
Motive de graba nu ai,doar ca suporti greu frustrarea departarii,ai vrea totul si l-ai vrea acum.
Nu stiu daca merita sa strici o asemenea relatie doar din nerabdare,dar stiu ca la un moment dat unul din voi doi,sau se va satura, sau va gresi.Iar.
Discuta toate lucrurile astea cu iubita ta,spune-i ce gandesti si spune-i cam cum vezi lucrurile.
Voi traiti unul prin altul si tot ce experimentati,experimentati unul cu altul, dar nu stiu daca asta e de ajuns, curiozitatea e cea care s-ar putea sa va impinga sa experimentati si in afara relatiei.
Din ce ai postat, vad ca usor-usor, sentimentele tale par sa fie putin mai palide...gelozia ti-a trecut,nu-ti mai pasa atat de mult,nu te mai nelinistesti de singuratatea ei si,desi sa comunicati iti este inca foarte necesar,te gandesti realist la viitor.
Mi-e teama c-o sa va despartiti.
Desi,rar vad asemenea relatii frumoase, mi-e teama c-o sa va despartiti, din nefericire doar visele sunt perfecte, viata, nu.
Si tu vrei viitor cu o curva e de rau, mai bine cauta o baba cu bani mergi la femei de lux si ramai cu averea ei si un ferrari dupa aia.
Ce poveste interesantă.
Sigur, există posibilitatea ca unul dintre voi să calce strâmb din nou și să-l rănească pe celălalt atât de mult încât relația să se termine.
Nu vreau să spune că "vai sunteți mici, mai e nu vă căsătoriți până nu faceți 35 de ani prea tineri" pentru că este alegerea voastră. Poate că relația voastră va dura și într-o zi o să aveți o familie, sau poate că nu. Voi sunteți cei care decid asta. Voi decideți ce să iertați și peste ce situații să treceți împreună. Relația este întru totul în mâinile voastre.
Părerea mea este că, dacă te înșeală o dată, cu siguranță te va înșela și a doua oară. Așa că fi atent și nu o lăsa prea mult singură...
Este trist, totuși. Gândește-te să ajungi să te căsătorești cu ea și apoi să te înșele... din nou.
Daca ati trecut peste atatea impreuna, de ce sa nu treceti si peste asta? Aceasta disanta reprezinta un obstacol in relatia voastra, si daca treceti peste, inseamna ca va iubiti foarte mult si va meritati unul pe celalalt. Eu zic sa o astepti daca o iubesti atat de mult, o sa vezi ca lucrurile se vor imbunatati. Aceasta este parerea mea, tu fa cum crezi tu ca este mai bine. Mult noroc!
Sunt intr-o situație apropiata de voi. Si eu am o relație de un an si ceva si prietenul meu a fost plecat 2 luni, nimica toată..am trecut peste asta am păstrat legătura. dar peste ceva timp o sa plece pentru un an, poate 2... ne-am înțeles ca o sa păstrăm legătura si asta n-o sa ne desparta. Daca o iubești si e ceva sincer si frumos de ce nu puteți trece peste? Iubirea trece peste orice, in cazul in care ii ești si iti este fidela indiferent de distanta care va desparta. Merită sa încercați daca sunt sentimente puternice la mijloc. Nu renunța doar pentru ca e distanta
linarkfts întreabă: