| Danielita a întrebat:

Eu si prietenul meu ne-am certat acum o luna deoarece am auzit ca a facut o poza mai neobisnuita cu o fata. De cand ne-am certat el s-a combinat cu o fata dar din cate se vede nu prea tine la ea, si dupa o saptamana dupa ce au fost impreuna sau si certat pe motiv spune el ca era o relatie care nu avea viitor.Cand era impreuna cu acea fata ne certam merew dar de cand s-au despartit nu ne mai certam. Apropo am fost impreuna 7 luni. Ce credeti? Ar trebui sa ne impakam sau sa ramanem amici? Chiar daca el nu recunoaste eu stiu ca ma mai iubeste. Daca credety ca ar trebui sa ne impacam... cum sa facem asta? adica cum sa-i zic... fundita. fara mijtouritongue

3 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Tu sa nu ii zici nimic. El a gresit, daca ii va parea rau se va intoarce. Daca nu, nu'ti bate capul. Altfel tot tu vei suferii dupa.

| ASIGURATORUL a răspuns:

Daca si tu simti exact ce simte el pentru tine merita sa va impacati.Motivul tau este unul banal pentru care te-ai certat cu el.Cat de neobisnuita poate fi acea poza incat sa te afecteze asa de tare? Trebuie sa stii ca relatia de iubire cu tine nu ar trebui sa va afecteze relatiile de colegialitate in cercul vostru de prieteni.Una-i una, alta-i alta.Incearca sa ii spui ca ai fost putin geloasa pe faptul ca el a facut acea poza si ca ai gresit acuzandu-l.Impacare grabnica va doresc!

greece12
| greece12 a răspuns:

Tu doar ai AUZIT ca a facut o poza mai "neobisnuita" cu o fata si te-ai despartit de el.Asa ca, si el, bine a facut ca ti-a dat replica incurcandu-se cu alta fata.Era normal sa nu mearga relatia cu ea,era doar o relatie superficiala!
Gelozia nu e un lucru bun intr-o relatie,e nevoie de multa intelegere si multa dragoste ca sa nu pierzi singurul lucru frumos din viata ta!
Dar asa suntem toti, nu apreciem ce avem decat cand il pierdem si pe urma plangem cu lacrimi amare!
Ce veti face acum depinde de amandoi, de cat de mult lipsiti unul celuilalt si de cata afectiune oferiti unul celuilalt.
Daca timp de 7 luni cat ati fost impreuna doar v-ati jucat de-a dragostea,ramaneti amici.
Daca e ceva mai mult,dati inca o sansa relatiei voastre si luati-o de la capat,fara copilarii,imbufnari si contre,de data asta.
Impreuna o sa decideti, nu tu, nu el.Trebuie sa stati de vorba, serios si matur.
Mult noroc si ai grija!