Nu ai tu treaba ce zic prietenii sai. Daca sunt prieteni adevarati nu te barfesc indiferent cum ai arata. Ai o parere proasta despre tine. De ce sa te barfeasca? Sunt sigura ca esti destul de bine-facuta pentru un tip de 30, si mai ales, frumoasa! Doar nu o sa stai numai in casa si o sa vorbesti numai cu prietenul tau. Poate o sa te intelegi chiar bine cu iubita prietenului iubitului tau.Bafta!
pa, pa.
De ce sa-ti fie teama? Poarta`te normal, pentru ca naturaletea e intotdeauna de apreciat. E mult mai greu sa gresesti cand te porti asa cum o faci de obicei, decat atunci cand te straduiesti sa faci o impresie buna dezvoltand oarecum o alta personalitate doar de dragul de a fi pe placul nu stiu cui.
Ai incredere in tine si nu uita ca cine te place, te place asa cum esti!
Buna!
Sfatul meu e sa te duci.chiar daca iti este teama de ce impresie o sa faci si de diferenta de varsta.Eu de exemplu am tot 18 ani si am multi prieteni cu varste cuprinse intre 25-30 si atunci cand ma vad cu ei este chiar distractie pentru ca ei imprumuta din nebunia adolescentei ce o port si eu invat de la ei lucruri despre viata.Nu lasa nimic sa te intimideze, chiar ar trebui sa te simti foarte bine pentru ca iubitul tau a ales sa te prezinte prietenilor lui.Asta inseamna ce este mandru de tine si ca te considera o persoana deosebita.Asa ca numai sta pe ganduri, fi sigura pe tine, arata exact cum esti si demonstraza-le prietenilor iubitului tau cine este fata de care s-a indragostit tovarsul lor.Mult succes iubita si sper ca ti-a folosit la ceva sfatul meu
Sincer.nu ti se pare ca e cam mare pentru tine? Totusi, ai 18 ani ai putea sa iti gasesti un iubit mai tanar.