Buna,
Dai sa bea un vin rosu inainte,dar nu exagerat,sa fie ametit putin.
Imi dau seama ce atmosefera e intre doi virgini, nici tu nu stii cum sa-l iei si el e prea complexat.
Trebuie sa constientizeze ca toti au fost candva in situatia asta.
Problema lui e ceva psihic, din cauza gandurilor.
Dar o sa-si revina, mai incercati.
Daca e atras fizic de tine, va reusi.
Macar la preludiu sta bine?
Sau si aici e emotiv si nu indrazneste?!
Depinde de el mult mai mult decât de tine. E cam greu să-i scoți tu blocajul psihic din minte.
Încercați o vreme doar peting, dezbrăcați, până ce ajungeți să fiți relaxați unul lângă celălalt în ipostaza asta (adică sex oral, masturbare reciprocă, frecare unul de celălalt imitând actul sexual FĂRĂ penetrare etc.). Ar trebui să meargă. Dacă nici cu asta... atunci chiar are o problemă şi va fi nevoit mai întâi să recunoască singur că e aşa, apoi să meargă la medic.
Daca se masturbeaza, spune-i sa nu se mai masturbeze cateva zile si apoi veti vedea ca nu va mai avea aceasta problema.
Sunt cam multi factori care pot determina chestia asta.
Personal, prietena mea doar ma atinge senzual in zona intima si soldatu' e gata de datorie.
Nu mi s-a intamplat nici o data sa nu am o erectie, a ba da, cand se dadea la mine o balena esuata, no atunci cred ca putea sa mi-o suga toata ziua ca saraca tot dormea.
Nu-i sigur ca e de la masturbare, poate e panicat sau se ingrijoreaza ca n-o sa reziste etc etc.
Parerea mea, e sa-l intrebi ce-l excita mai exact, pana la urma de asta stati impreuna nu?
Posibil ca tu sa nu-l exciti, nu ma refer fizic, ma refer prin gesturi/miscari/mangaieri ***, fiecare difera.
Sunteti amandoi virgini, nici unul n-are experienta, un sfat de la mine, ca sa va f....t..eti asa cum trebuie cheia e conversatia, vorbiti fara retineri, spuneti tot unu altuia, caci daca el nu stie cum sa te ia si nici tu cum sa-l iei va fi banal si plictisitor.
Aaaa, da, ca era sa uit, chiar si un sarut senzual trezeste soldatul, dar asta sunt eu, mai mereu am fost o fire de asta perversa care era gata in orice moment sa ***.a indifernt de circumstante.
VORBITI DE AIA E O RELATIE.
Vorbim.l.am intrebat daca e vreo problema la mine si a zis ca nu.(sunt inalta, nu sunt balena dar nici schelet, cam 57 kg, urata nu sunt)incredere avem unul in altul in toate privintele.el considera ca doar el e de vina.eu am mai fost cu 2 baieti(nu am facut nimic cu ei)si chiar de la un sarut se excitau.sexul oral ar fi o solutie pentru problema asta?
Incearca prin sex oral, poate poate asa prinde incredere si se dezlantuie.
Vorbiti intrevoi si se va rezolva problema, nici eu n-am fost as la prima partida, nici acum nu sunt, insa primele partide merg mai greu cu prietenele noi pentru ca nu le cunosc corpul.
Dar din timp ce amandoi suntem intr-o relatie am vorbit toate chestiile astea si a fost totul super ok la partida urmatoare. Ne-am terminat amandoi de-o data si totum a fost perfect.
Mutubal întreabă: