| gagiu30 a întrebat:

Buna TPU eu sunt a 10 si imi place de un baiat care e a 11 si are cls fix langa mine dar nu stie ca il plac ce sa fac ca sa ma placa mentionez ca nu am vorbit niciodata cu el funda pentru cel mai un rasp

Răspuns Câştigător
| resemnat a răspuns:

Cand il vezi trecand prin fata ta, ii pui piedica (glumesc bineinteles), pai... cere.i nr de telefon printr.un prieten comun, fa.ti curaj, suna.l si spune.i ca e momentul sa va vedeti pentru ca iti place de el (eu asa as face)!

Mult noroc!

| gagiu30 explică (pentru resemnat):

Nu vreau sa fac eu primul pas sa ii zic ca il plac

| gagiu30 explică (pentru resemnat):

Nu vreau sa fac eu primul pas sa ii spun ca al plac

| resemnat a răspuns (pentru gagiu30):

Atunci asteapta.l pe el sa faca primul pas, cu ocazia asta vei vedea daca ii place cu adevarat de tine!

8 răspunsuri:
| 00Criss00 a răspuns:

Pai nu stiu. incearca sa intrii in vorba cu el. poate vreun coleg e prieten cu el si cand trece pe la el du-te si tu.
mai intai salutal apoi peste ceva timp il intrebi de ceva apoi de altceva. apropiete de el incetu cu incetu. incearca sa fii foarte apropiat de el si poate ca si lui ii va placea de tine, dar sa nu bruschezi lucrurile.
funda?

| gagiu30 explică:

As vrea sa ii dau niste semne ca il plac dar nu vorbim deloc si sunt si cam timida

| gagiu30 explică:

Nu cred ca ma place nici macar nu ma saluta

| gagiu30 explică:

?

| jusepe100b a răspuns:

Baga-l in seama incearca sa vb cu el razi la glm lui iai apararea siti garantez ca va veni singur la tine ca un catelus