Copila proasta, vad ca nu a avut retineri sa vina la tine acasa la film, oricat e inocenti ati fost, in momentul in care o fata merge la un baiat acasa clar se asteapta sa se intample ceva (logic). fratelo asta e o copila, las-o sa se certe cu masa, tu nu te complica cu asa ceva esti tanar trebuie sa te destrabalezi maxim, gasesteti una de varsta ta, o sa fie mult mai fain
Ultima varianta de raspuns este posibil sa fie foarte seriosa. Daca tu o iubesti asa de mult, atunci rabda ca un adevarat barbat si fa-i pe plac!
Mai ai rabdare cateva saptamani pana ii trece mamei ei si poate reveniti la relatia voastra frumoasa.
O fata de 15 ani cu iubit major va creea tot timpul suspiciuni, chiar daca zici ca ai intentii serioase cu ea.
,, Cu rabdare treci marea'' zice un proverb!
Daca o iubesti, daca ai intentii serioase, eu zic sa astepti.Cat e nevoie!
Dar daca fata nu mai vrea las-o in pace Inca depinde de familia ei, si nu cred ca vrei sa-i creezi probleme!
Cam repede ati ajuns la "pauza". Parerea mea este ca si-a dat seama ca nu esti ce isi doreste si incearca sa iasa din relatie. Nu ai ce sa remediezi, asteapta-te la ce e mai rau.
De ce sa nu afle mama? Ii e rusine cu tine? Sau mai are si pe altul de care mama stie?
Mi-a spus ca nu vrea sa ne despartim orice s-ar intampla... Acum nu vrea sa ma vada ca sa nu ajungem la o cearta si sa ne despartim... M-am blocat cand am vazut ultimele trei intrebari... Chiar nu stiu... Mersi oricum de "sfat".
Nu crede tot ce spun fetele. Ia-te dupa fapte. Cand ajungeti sa luati o pauza, relatia este intr-un impas sever. De regula urmeaza despartirea. Asta este ce am vazut eu in jurul meu. Vezi ca am editat si celalalt raspuns.
M-am blocat cand am vazut ultimele intrebari la primul raspuns. Nu mi-am pus niciodata intrebarile astea...
Intreaba-te intotdeauna ce motiv are fiecare lucru. Mai ales intr-o relatie.
I-o fi spus ca ai 18 ani si maica-sa se gandeste la ce-i mai nasol. Eu nu as lasa-o in pace. as cauta-o din nou si gata. Daca e nevoie vorbeste cu mama ei. Sunteti copii doar.
Intreab-o ce vrea cu adevarat sa fie intre voi dar e mica nu o grabi las-o sa se simta in largul ei.
O tampenie, iti dai seama nu?
E o simpla scuza. Bine, acum depinde si ce anume i-ai zis in mesajul ala.
Din punctul meu de vedere ea a reactionat total aiurea. Tu nu aveai de unde sa stii ca mama ei sta pe whatssap-ul ei si deci nu vad cu ce anume ai gresit tu. Si chiar daca s-a certat cu mama ei, e vina ei pentru ca i-a ascuns relatia.
Are dreptate Inquire, sunt niste intrebari pe care trebuie sa ti le pui. Daca vrei sa remediezi situatia, du-te si stai de vorba cu ea..cand iese de la scoala, undeva sigur o prinzi.
Vorbeste cu mama ei si explica-i ca nu ai de gand sa faci nimic cu ea momentan si plus ca probabil ea si mama ei nu au o relatie chiar atat de apropiata pe cat ar trebui sa fie.