Nu cred. Adica toata lumea a incercat macar o data fie ca le.a iasit fie ca nu, fie fete sau baieti. Unora le.a placut si inca o mai fac, altii nu. Pana si studiile au aratat asta.
Unora le-a placut si altora. tot asa exista cineva care sa nu-i placa masturbarea? Bine facuta normal
In categoria aia cu "nu le.a placut" sunt cei care nu recunosc ca au incercat nici macar o data.
(Y) asa mai da
Da, am aflat mai multe despre ce fantezii sexuale am. Oricum daca stai sa cauti gasesti multe beneficii ale masturbarii, si vreo cateva pareri de genul "masturbarea e rea ca te atingi singur si te vede dumnezeu". Nu am vazut pana acum pe cineva care sa imi dea argumente bune impotriva masturbarii, si e evident ca nici tu nu ai. Doar niste repulsii irationale pe care le expui ca adevaruri universale.
Ma gandesc ca or fi, deoarece inca nu si-au descoperit trupul dar doar au nevoie de timp si o data ce experimenteaza si sexul masturbarea e o practica obisnuita. Exista baieti care sa nu se fi masturbat cel putin o data? I don't think so.
Mutubal întreabă: