| Tiger7777 a întrebat:

fac 15 ani peste 3 zile si trebuie sa va zic ceva. Deci eu mai nou in fiecare zi simt ca imi place de alta fata, nu stiu de ceee. Acum 3 zile simteam ca sunt mort dupa o fata Ioana, ieri simteam ceva pentru o Paula, iar azi imi place de o Alexandra...Dar, chiar daca acum o plac pe Alexandra as sta si cu Paula sau Ioana insa nu simt la fel ca pentru o frantuzoaica care a venit la noi la scoala acum 2 luni, am iesit cu ea in parc (Am vorbit engleza, ca franceza nu stiu) si am mancat o inghetata...Ea a plecat in Franta, am doar facebookul ei dar nu-mi mai raspunde la mesaje crying(. Deci eu as sta si cu Alexandra, si cu Ioana, si cu Paula, dar in adancul meu simt ceva mai puternic pentru frantuzoaica care nu mi-a zis ca pleaca, nu mi-a zis nimic doar a plecat crying. Aveti idee ce am? Ma puteti ajuta cu ceva? Oare chiar imi place de ele sau doar mi se pare?

3 răspunsuri:
| ASMA14 a răspuns:

Inca nu esti hotarat ce vrei iti place de toate dar nu vrei sa ii acorzi mai multa atentie doar uneia de teama sa nu le pierzi pe celelalte laughing

| AleexisViol3t a răspuns:

Asta este varstahappy e ceva destul de normal

| numeleacestaeluat a răspuns:

Totul este in mintea ta. Tu controlezi ce vrei si ce nu (sau si subconstientul). Tu alegi daca ti se pare sau nu. Daca totusi vrei sa stai cu toate trei poti sa te intalnesti cu fiecare pe rand...si vezi ca de se trece pe treaba serioasa....sa nu afla una de alta ca iese uratwinking