anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(Fata, 21) sunt si eu curioasa de ce m-a blocat? L-am cunoscut intr-un club, el fiind colegul iubitului meu cu care sunt de 7 ani. El (26) blond,ochi albastri,putin barbos,corp putin facut, m-a atras fizic din prima. Dupa nopti vorbite prin mess am facut dragoste in masina. Oral,pe scaunul din fata,pe bancheta din spate,langa masina in picioare,sarutari, am simtit ca ma doreste, dupa mi-a zis ca ar face orice sa ma mai vada, si cu nu a facut asa ceva in viata lui si nu s-a simtit atat de bine niciodata cu nimeni. Au trecut 2 ani, m-a cautat cel putin de 3, 4 ori in acesti 2 ani dar l-am refuzat eu fiind in relatie tot cu acelasi baiat. El are de cateva luni o iubita tinerica. L-am ciupit pe Facebook, eram curioasa daca ma cauta, iar el drept raspuns m-a blocat. De ceeee?

Răspuns Câştigător
| GandesteRapid a răspuns:

Mai pe scurt : Ori s-a saturat de tine, ori L-ai enervat prea tare cu faptul ca l-ai refuzat.
Noi baietii ne punem intrebari dupa chestile astea. Trebuia sa-l lasi pe actualul atunci ( in niciun caz sa-l refuzi ).
Mi se pare normal. Adica daca kl-ai refuat inseamna cu nu-l iubeai in totalitate. Si asta il deranjeaza pentru ca se simte a 2-a roata.
Nu cred ca mai poti remedia situatia decat Face2Face. Discutati ( sunteti maturi ) si spune-i ca ti-a fost frica sa il lasi pe actualul deoarece fusesei deja 6 ani cu el.
Spune-i tot ce simti si... Nu uita : desparte-te de actualul pentru ca daca va mai dura mult chestia asta el te va cere de nevasta. ( Nu vrei sa te mariti cu baiatul nepotrivit ). Esti Tanara si ai multe ocazii si partide bune in lumea asta. DESCHIDE OCHII!
Sper ca te-am ajutat. Poate funda?

| katerina1 a răspuns (pentru GandesteRapid):

Bravo! Eu ti-as da funda

| Fallinlove96 a răspuns (pentru GandesteRapid):

Multumesc pentru raspuns, pari ff matur cu o gandire de nota 10*

| GandesteRapid a răspuns (pentru Fallinlove96):

Lol.Am 15 ani ( aproape 16 ).Si nu am avut nicio iubita pana acum asa ca nu ar trebuie sa ma bagi in seama

| Fallinlove96 a răspuns (pentru GandesteRapid):

Vei deveni un barbat in toata firea! :*

4 răspunsuri: