| asdffghjjkl a întrebat:

Fetelor, am o intrebare si va rog sa nu o luati la misto. Implinesc peste o luna 16 ani si nu mi-a venit ciclul. Am lichid premenstrual de vreun an, doi, dar sunt ingrijorata. Ma gandesc sa merg la un ginecolog. Nu stiti ce imi face ginecologul? Ma consulta sau trebuie si sa ma dezbrac sa se uite? Sunt cam pudica de felul meu si asta ma ingrijoreaza. Multumesc anticipat! :*

4 răspunsuri:
| LuisAGreEn a răspuns:

Buna! Am citit intr-o carte ca ciclul incepe intre 10-16 ani.straight face si daca nu iti vine pana atunci trebuie sa consulti un doctorsad.Eu zic sa mai astepti macar 2 saptamani sa vezi daca iti vine. Daca nu trebuie neaparat sa consulti un doctor(daca tie rusine consulta o doctorita:d). Poate ca ai probleme!(fundita; d

| NatureSelf a răspuns:

De aia e ginecolog, sa te controleze inauntru lol. du-te la ginecoloaga. eu zic ca ti-a intarziat destul, nu prea ai vrea sa patesti ceva asa de tanara. poate nu mananci sanatos.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Sunt cazuri unde menstruatia apare mai tarziu.Mai asteapta putin...si sincera sa fiu si eu as fi ingrijorataa. Vorbeste cu mama ta, si cere-i o parere, sigur va merge cu tine la ginecolog.Papahappy

| Luizaaaaaaaaaa a răspuns:

Depinde de organismul fetei. Ciclul poate sa vina la unele fete si la 10 ani si la 16 ani depide de oraganism.