Nu sunt fata dar stiu raspunsul.
Depinde ce baiat se poarta frumos cu ele si ce baiat te induferent cu ele.
Daca de exemplu fata aceea place un baiat (el purtanduse indiferent cu ea ), il accepta asa cum e si incearca sa-l faca sa o placa.
Fiecare are gustul lui.
Dar asta nu inseamna ca daca te porti frumos cu o fata, aceasta se va indragosti de tine. ( mai bine faci pe indiferentul )
Sper ca te-am ajutat. Poate funda?
Lucrurile stau în felul ăsta: avem fete mișto și avem fete... de treabă. Și bărbaților nașpa și bărbaților mișto le plac doar fetele mișto. Însă ghici pe care din ei îi aleg fetele mișto? Exact, aleg bărbații mișto!
Dacă bărbații nașpa s-ar evalua corect și și-ar da seama cam pe unde se situează, ar avea și ei șanse să dea la b*ci și să nu rămână singuri în viață. Tot ce trebuie să facă e să se uite spre fetele nașpa, care în acest moment sunt refuzate și de tipii mișto și de cei nașpa, și sunt disponibile să facă compromisuri.
Acum o să mă întrebi cu ce răspunde asta la întrebarea „de ce le plac fetelor bărbații indiferenți și îi ignoră pe cei care se poartă frumos cu ele?". Încearcă să faci legătura.
Poate pentru ca aia arata mai bine, sunt populari si de asta fetele sunt interesate de ei in scimb ceilanti sunt disperati nu arata asa bine si sunt si mari gelozi plus ca sunt si plictisitori, duc o viata monotona, plictisitoare, plus ca sunt si timizi
Cred ca generalizezi aiurea!
Nu mi-au placut niciodata baietii indiferenti, dimpotriva, chiar i-am ocolit.
Din aceleași motive pentru care noi suntem atrași de tipa care nu sunt de nasul nostru, de dragul provocări.
Pentru ca fetele se plictisesc de cei care se comporta frumos
Vor violate hardcore
anonim_4396 întreabă: