Nu regret si nici nu am regretat. am iubit si inca iubesc foarte tare acea persoana si stiu ca si el ma iubeste. Nu toate suportam transformari, dar te poti ingrasa/slabi sau ti se maresc sanii. Eu nu am avut nicio transformare Si. prima data cand am facut dragoste a fost bine, foarte bine, chiar daca a durut. Nu a fost o durere insuportabila. Si m-am lasat purtata de val. fundita!
Acum`nu regret ca numai sunt.Da regret ca am facut`o prima oara cu cine nu trebuia`
Buna CRL :*
pai, ce pot sa zic?
a fost :-s nu stiu...
Eram beata si nah, era curiozitatea maxima : OARE CUM E?
toate fetele nu mai erau si mi se parea ceva WOW...
mdea... eram beata si pr meu m-a sarutat, a fost un mic preludiu, si s-a cocotat pe mine, dupa eu pe el (caci durea ), si nah...
acum ma consider o mare fraiera, nu sunt nici mai desteapta nici mai matura nici mai nimic sunt doar o fraiera deosebita, parerea mea : Nu incepe doar de dragul de a face dragoste, pur si simplu, cand simti atunci fa-o! dar cu cine trebuie :*
pup:*
Eu încă nu am făcut dragoste dar una din prietenele mele mi-a povestit.
Mi-a spus că era acasă la el și se uitau la un film. După ce s-a terminat filmul ea a spus ca a dat să plece dar a rugat-o sa mai stea să-l ajute la nș ce chestie la calculator Ea a rămas și s-au urcat pe pat.El a sărutat-o pe buze.pe gât si si ea i-a pus mâna pe fermoar să i-l descheie iar el i-a spus Ești sigură? și ea a spus că da.Pe urmă de aici nu mi-a mai povestit că nici nu vroiam să aflu.A spus că nu regretă mai ales că are 18 ani. fundă?
De regretat nu regret ca nu mai sunt virgina, dar imi pare rau ca am facut-o prima oara cu persoana nepotrivita
"cum m-a luat prietenul vostru" esti pregatita atunci cand te simti in stare "sa-l iei" tu pe el, adica initiativa sa fie a ta (chiar daca te prefaci ca nu-i asa) sa nu cedezi in fata lui pentru ca vei regreta
Prima data. ufff RAPID, INCOMOD SI HAIOS.de regretat, nimic! trebuie sa te calmezi si sa te relaxezi.totul vine de la sine.
cum a fost prima data? prima data a fost un pic ciudat, dar dupa ce iti cunosti partenerul mai bine si cun ceea ce ii place este chiar frumos :X... si nu, nu regret! daca ar fi sa ma despart de el sincer nu as regreta am facut-o din dragoste
stefy_2212 întreabă:
RBT0809 întreabă: