| ChocolateDroid a întrebat:

Fosta prietena a actualului meu prieten are o problema cu mine. Recunosc ca am gresit deoarece dupa o perioada f scurta dupa despartirea lor am acceptat sa fiu cu el, eu cu ea fiind prietene bune. Dar ea imi spune ca nu are nimic cu mine si ca nu e suparata si ca nu e vina mea. Dar mi-am dat seama dupa felul in care vorbeste cu mine, sigur nu recunoaste. Inainte cand eram prietene bune nu se purta asa. Ce sa fac sa nu mai fie suparata? Ea face parte din grupul cu care eu ies de obicei si mi se pare ciudat sa ma vada pe mine acum ca il imbratisez pe fostul ei prieten in fata ei de fiecare data cand mergem la suc. Help Please!

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din moment ce nu mai e cu el nu ar avea de ce sa se supere ca sta cu alta!
Dar el sta CU TINE - presupusa Buna Prietena, care ii este aproape si nu i-ar face rau.
Normal ca se simte nasol, sa fim seriosi. Tu nu ai suferi sa o vezi pe ea cum se saruta cu fostul tau dupa cateva zile de la despartire?!

Acum e prea tarziu sa faci ceva! Ai dat cu bata in balta! Sper numai ca baiatul asta sa fie mai mult de un capriciu pentru tine!

| wildthing a răspuns:

Pai si ce vrei acum? Sa te ia in brate sa te pupe? Asemenea lucruri nu prea se rezolva si uneori se intampla sa cauzeze dusmanii pe viata.

| anaid a răspuns:

Trebuia sa te gandesti la asta inainte.Stiu din propria experienta ca nu mai e nimic de facut.Doar sa te distantezi incet incet de ea, iti ieste dusman acum. Ea acum se foloseste de proverbul"tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape."
este singurul motiv pentru care iti mai vorbeste din cand in candhappy

| s3xy0girl20 a răspuns:

Daca u il iubesti asta e nu iti mai face griji e prietena ta si vb cu ea zii daca mai simte v pentru elsi eplica-i ca il iubesi si nu vrei sa o vezi sufeind din cauza ei dar totusi u il iubesti si sate inteleaga...winkingbafta:*... fundy?big grin

| CurcubeuMov a răspuns:

E chestie de prietenie, da. Si eu m`as fii suparat, iti spun sincer. De ce? Pai.inainte sa fii cu el trebuia sa te asiguri ca ea nu mai tine la el si ca nu o sa o ranesti daca accepti cererea lui.
Astfel, nu cred ca ai de facut nimic.doar de asteptat. Poate o sa-i treaca repede sau poate doar dupa ce va despartiti.depinde ce fel de persoana e happy

| 10n3 a răspuns:

Dooooamneeee...inteleg ca se simte nasol dar ar trebui sa inteleaga si ea ca inimii nu-i poti porunci. daca tu il placi si ei nu mai sunt impreuna nu vad nici o problema.am inteles ca ati fost prietene dar cunosc cazuri in care era vorba de surori si nu le-a deranjat.hai sa fim serioase, te simti nasol dar te si obisnuiesti cu ideea ca el nu mai vrea nimic de la tine

p. s nu cumva sa fi folosita de el doar pentru a o face geloasa pe fosta prietena a ta si fosta iubita a luitongue