| Noname1465 a întrebat:

Buna TPU.Fostul meu prietan cu care am stat in jur de 9 luni mi-a batut apropoul de a ne impaca.Vineri avem 3 saptamani de cand nu mai suntem impreuna.Nu am vorbit cu el vreo o saptamana acum el imi tot trimite mesaje, ma suna si vrea sa ne impacam. Tin la el dar sincer nu stiu ce sa fac. Sa ma impac cu el sau sa nu ma impac? Si daca o sa ma impac cu el cum sa fac sa nu ne mai certam?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, din moment ce vrea sa va impacati, probabil inca tine la tine si vrea sa acordati o noua sansa relatiei, te cauta, deci te vrea inapoi. Tu ar trebui sa faci ceea ce iti dicteaza inima, fa cum crezi tu ca e mai bine, ti-e mai bine asa, fara el? Atunci nu te impaca cu el; il iubesti si il vrei langa tine? Atunci impaca-te cu el daca ti-e mai bine cu el si il iubesti cu adevarat.Ar trebui totusi sa tii cont de faptul ca v-ati departit si ceva a provocat despartirea, gandeste-te la motivul despartirii si daca motivul era certurile, atunci comunicarea +increderea + respect, e ceea ce aveti nevoie in relatie. Fa ce iti spune inima, tu sti mai bine ce simti si ce vrei cu adevarat. Tu sti cel mai bine ce fel de relatie ai avut cu el, oricine merita o noua sansa, dar gandeste-te daca mai are rost, daca relatia va fi ca inainte sau mai bine, ori mai rau.
Gandeste-te bine inainte sa iei o decizie; a-ti stat impreuna 9 luni, e ceva timp si banuiesc ca va iubiti.Parerea mea personala e sa acorzi o noua sansa, sa vezi cum decurg lucrurile.

2 răspunsuri:
| edygr a răspuns:

Daca il iubesti si crezi ca si el te iubeste inpacativa iar de certat ce sa-ti zic...(puteti sa fiti voi cei mai indragostiti din lume ca din cand in cand tot mai apare cate o cearta important sa treceti peste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna in primul rand trebuie sa fii sigura de alegerea pe care o faci pentru ca daca uh il mai iubesti impacativa dar daca nu, nu va impacati, in al doilea rand cand intervine vreo cearta incearca sa o ignori sau sa o dai la oparte dar cel mai bine explica-i dc s-a intamplat acel lucru si ca trebuie sa aiba incredere in tine.
Bafta!