anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Fostul meu prieten inca mai ma suna. El are prietena.Cand suntem afara mai multi si ii si el si ea se saruta fix in fata mea.Inca mai imi trimite sms si acum seara ne-am sarutat. Oare ce vrea?

2 răspunsuri:
| Paula007 a răspuns:

Oare tu ce crezi ca vrea?

daca nu ar fi vorba despre tine.ci despre cea mai buna prietena? si el ar fi in fata discotecii sarutand o fata, prietena ta iti plange in brate, el vine pe ascuns... o saruta, apoi pleaca in bratele actualei. ce ai gandi? ca o iubeste?

baietii au tendinta de a fi "playboy" ( ei cel putin vor ) si prin urmare, sa le demonstreze tuturor ca nicio femeie/fata nu-i poate rezista indiferent ca e actuala/fosta/sau chiar iubita altuia.
te sfatuiesc sa ti pastrezi demnitatea si pe el sa-l dai marii. evita sa l mai intalnesti si cand vei fi dispusa sa ai o relatie, cauta-ti pe cineva care in primul rand sa te respecte si sa te aprecieze. sa te scoata la lumina nu sa te "iubeasca" in intuneric.

| asdasfgggaaasa a răspuns:

Mai.nu stiu ce sa iti zic.sunt baiat si nu as face gesturi d-astea decat sa fac geloasa pe fosta partenera in primul rand sa sufere dupa mine! si daca face chestiile astea. puii mei nu te merita.inseamna ca e un latrauwinking...