Nu te violeaza ala niciodata. Vrajeala de obosit.Ca sa scapi de el iti iei alt prieten si daca face vreo faza nasoala de fata cu el...si de obicei sa fii in public, ii scoti in evidenta ceva ce numai tu stii.De obicei fetele se leaga de marimea penisului si le zice la prieteni ca o are mica si ei rad mult si bine iar pentru el este jenant.Fii oleaca perversa si o sa te descurci bine.
Nu stiu...cum adica sa fiu perversa, sa-mi iau un iubit asa repede sa-l bag si pe el in scandal si cum sa ma leg de marimea penisului adica pot minti ca o are mica.dar daca ii amplific dorinta? Nici cu politia nu vreau sa am de-a face, cred ca o sa suport un viol daca nu ma descurc.:-s
Da tu nu esti in stare de nimic? Prinde-l in public si fa-l de rusine.La baieti daca ii zice o fata unuia ca o are mica este cea mai mare jignire si toti te iau la misto, daca tot nu gasesti o rezolvare.Dar de obicei asta se rezolva odata cu trecerea timpului. Evita locurile care le fregventeaza.Chiar nu stii sa fii perversa? Sunt mii de exemple cum sa faci un baiat sa numai dea ochii cu tine.
Ori pleci din tara la parinti tai ori poti sa depui plangere la politie...dar ar trebui sa faci ceva dar repede pana u e prea tarziu
Daca tu ii raspunzi la mesaje si ii spui sa te lase in pace cu siguranta nu o va face asa ca ignora-l o sa il doara mai tare decat daca il injuri sau alte chestii. Sper sa scapi de el
Nu sunt genul de fata care sa aduca injurii.
Eu zic ca el iti zice asa crezand ca te face sa mergi la el acasa Daca tu nu il crezi in stare sa faca asta nu il baga in seama. Daca totusi te ameninta in continuare, ai mesajele de la el, inregistreaza daca te suna si te ameninta si du-te la politie, simplu. Ai grija.
pwplacinemerita întreabă: