Pai sunt doua variante.in primul rand esti sigura ca statea cu o alta fata? daca da atunci s-a despartit de ea si s-a intors ca un nesimtit la tine daca nu esti sigura ca asa a fost inseamna ca probabil chiar te iubeste si vrea sa o luati de la capat, desi cred ca s-a despartit de tipa si s-a intors la tine...convinge-te,daca e asa cum zic e un porc nu are rost sa mai ai de-aface cu el
Daca doreste atat de mult sa fie impreuna cu tine, si tu tii la fel de mult la el nu vad nici o problema de a fi impreuna! Dar totusi te'a inselat... Daca vrei sa mai fii cu el ai grija sa nu se mai intample asta! >
Deci spune`i asa:
-Eu inca tin la tine, dar vad ca deja tu m`ai uitat...
Dupa ce i spui asta o sa vezi ca daca te place iti spune ca si el inca tine la tine si ca a stat cu fata aia doar sa te faca geloasa sa vada daca lupti pentru el...
Daca nu vrei sa mai stai cu el, spune-i ca e prea tarziu, ca atunci cand te-a avut langa el nu a stiut sa te aprecieze. Daca il iubesti si vrei sa fii cu el si poti sa treci peste ce a fost, asigura-te mai intai ca acum tine la tine si ca nu o sa mai faca la fel.Tu stii mai bine ce fel de baiat este. De regula, cei care gresesc o data, o sa faca la fel si a doua oara. Decizia iti apartine...Eu zic sa faci cum simti si cum este mai bine pentru tine.
Daca tea sunat inseamna ca totusi are ceva pentru tine si no lasa pe alta sa til ia Demostreazale ca tot la tine vine:*Si fi indiferenta arata-i ca nu-ti pasa ce face!
liliana77any întreabă: