| dincolodevise a întrebat:

Buna TPU.Fostul prieten de care m-am despartit pentru ca am aflat ca mai statea cu o fata... m-a sunat, m-a intrebat daca-l iubesc si am zis nu (am mintit ) si m-a intrebat daca vreau sa stau cu el, insa nu i-am raspuns...nu am putut sa ii zic de acea fata pentru ca era un prieten cu el, dar nu l-am auzit niciodata sa fie asa hotarat cum a fost cand mi-a zis daca vreau sa stau cu el. dupa mi-a zis ca intotdeauna am facut misto de el si ca nu l-am iubit, dar o zice asa ca sa ma enerveze pe mine. stie cat de mult l-am iubit si pot sa zic ca il mai iubesc. ce pot sa fac? ce sa-i zic? dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| darkglass a răspuns:

Pai sunt doua variante.in primul rand esti sigura ca statea cu o alta fata? daca da atunci s-a despartit de ea si s-a intors ca un nesimtit la tine daca nu esti sigura ca asa a fost inseamna ca probabil chiar te iubeste si vrea sa o luati de la capat, desi cred ca s-a despartit de tipa si s-a intors la tine...convinge-te,daca e asa cum zic e un porc nu are rost sa mai ai de-aface cu elbig grin

4 răspunsuri:
| AnaMaria_3489 a răspuns:

Daca doreste atat de mult sa fie impreuna cu tine, si tu tii la fel de mult la el nu vad nici o problema de a fi impreuna! Dar totusi te'a inselat... Daca vrei sa mai fii cu el ai grija sa nu se mai intample asta! >big grin

| Je_1276 a răspuns:

Deci spune`i asa:
-Eu inca tin la tine, dar vad ca deja tu m`ai uitat...
Dupa ce i spui asta o sa vezi ca daca te place iti spune ca si el inca tine la tine si ca a stat cu fata aia doar sa te faca geloasa sa vada daca lupti pentru el...

| alexaalexandraa a răspuns:

Daca nu vrei sa mai stai cu el, spune-i ca e prea tarziu, ca atunci cand te-a avut langa el nu a stiut sa te aprecieze. Daca il iubesti si vrei sa fii cu el si poti sa treci peste ce a fost, asigura-te mai intai ca acum tine la tine si ca nu o sa mai faca la fel.Tu stii mai bine ce fel de baiat este. De regula, cei care gresesc o data, o sa faca la fel si a doua oara. Decizia iti apartine...Eu zic sa faci cum simti si cum este mai bine pentru tine.

| Carmina_8428 a răspuns:

Daca tea sunat inseamna ca totusi are ceva pentru tine si no lasa pe alta sa til ia Demostreazale ca tot la tine vine:*Si fi indiferenta arata-i ca nu-ti pasa ce face!