Stiu ce simti, toti trecem prin asta. Desi iti spun sincer ca orice sfat ai primii indiferent de la cine, iubirea te orbeste si nu o sa asculti de nimeni. Trebuie sa te "vindeci" singur. Timpul vindeca ranile, deocamdata nu ai ce sa faci decat sa incerci sa iti vezi de viata normala ce o aveai inainte. Oricum spui ca si daca v-ati impaca nu va mai fii la fel, deci nu are rost. Trebuie sa fii propriul tau psiholog, sa inveti din nou sa traiesti ca inainte. Stiu ca e greu si toate ti se par doar vorbe, si mai stiu ca relatiile la distanta nu rezista. Dupa ce o sa iti treaca o sa regreti ca erai pe punctul de a-ti nenorocii viata din cauza ei. O sa doara destul de mult o vreme, si simti ca ti se rupe sufletul. le-am trait si eu pe-astea. E si la scoala, deci e mica, nu are cum sa reziste intr-o relatie prea serioasa si la distanta. Nu e usor. Incearca sa iti pastrezi amintirile frumoase si atat. Ca orice rana a corpului sau a sufletului, e nevoie de timp pentru a se vindeca.
Probabil ca distanta e de vina sau anturajul sau pur si simplu s a plictisit de tine, oricum viata nu se sfarseste aici, vei gasi alta care sa te iubeasca cu adevarat
Poate ca e de vina distanta sau chiar si-a gasit pe altcineva, insa viata nu se termina doar din atat, poate chiar nu te merita. Vei gasi pe altcineva care sa te merite
Bafta
Îmi pare nespus de rău pentru tine.
Ideea e că,indiferent ce se întâmplă,trebuie să mergem mai departe.Să trecem peste nişte obstacole,ca şi cum n-ar fi nimic.
Poate e doar o chestiune de moment. Dacă întradevăr te iubeşte, se va întoarce. Întrebarea e : dacă se va întoarce, o vei primi înapoi?
O iubeşti foarte mult, dar în astfel de momente trebuie să gândeşti realist, altfel vei înnebuni.Nu cred că ea e singura care te poate face fericit.Luptă pentru tine, pentru ca TU să fii mândru de realizările tale.
Iubirea acum vine, acum pleacă. Trebuie să fii mereu pe fază.
Ai încredere că va fi bine şi fii ambiţios.Capul sus.Nu a fost să fie. Dacă nu vă veţi împăca, vei întâlni la un moment dat o femeie care să te iubească cu adevărat.
Tot binele din lume.
Stiu ca e foarte greu, dar trebuie sa fii un barbat puternic si sa gandesti rational. Sunt de parere ca sansele dintre voi sunt mici, oricum ar fi fost prea greu. Nu e singura fata de pe pamant chiar daca acum pentru tine asa pare. tu trebuie sa te gandesti la tine, si sa fii constient ca ai multe de oferit si ca iubirea ta poate o merita o alta fata
AlexEjmecheru întreabă: