anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda, de preferat sa raspunda baietii. Cred ca am mai pus intrebari asemanatoare. Deci, mie imi place de prietenul meu ( amic). Suntem prieteni de vreo 12 ani. I-am spus in clasa a 5 ca il plac. El a spus ca nu suntem mai mult decat prieteni.In fine, atunci eram mici, aveam si noi 10-11 ani. Acum avem 15 ani iar eu tot simt ceva pentru el si se amplifica de fiecare data cand il vad. Ce spuneti? Sa-i spun ce simt.Am uitat sa spun ca in fiecare an mergem la mare amn2 dar si cu familia.Anul asta el s-a purtat diferit, a fost mult mai apropiat si am vorbit deschis despre anumite subiecte cum ar "sex".In fine, stiu ca suntem mici sa vorbim despre acest lucur u dar am imparatsit ce gandim. P.s : in timpul saptamanii in care am fost la mare mi-a facut multe complimente, ceea ce nu obisnuia sa faca. big grin Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Alexakos a răspuns:

Poate a inceput sa te placa. sau poate pentru ca ati mai crescut a inceput sa vada altfel lucrurile si de aia poate ati inceput sa vorbiti subiecte leagte de sex. asta nu inseamna ca te place neaparat. si eu vb cu prietena mea subiecte legate de sex. dar nu imi place de ea. adica nusa fim impreuna.

si iti spun ceva care o sa vezi in viata.
daca te intelegi bine cu prietenul tau nu inseamna ca o sa fiti bine si iubiti. daca o sa va combinati poti sa-ti iei adio de pe acum de la el. pentru ca o sa se gaseasca motive de cearta si la un momentdat o sa va despartiti si s-ar putea sa-l urasti si sa nu-l mai vrei nici ca prieten. (sunt multe si multi care au/avut acest sentiment fata de fosta/ul lor prieten/a. si crede-ma ca e cel mai naspa sentiment sa-ti urasti prietenul tau cel mai bun.si pentru ce? pentru o luna cinci de relatie? am fost si eu in stadiul acesta. nu i-am zis ca imi place de ea. dar acum am mai crescut si vad altfel lucrurile ma bucur ca nu i-am spus pentru ca acum poate eram dusmani. niciodata amicii nu pot fi iubiti. poate ca nu o sa ma asculti si poate in sinea ta zici ca spun prostii. insa cand o sa mai cresti si daca o sa faci acest pas (sa fiti iubiti) o sa-ti aduci aminte de minte.
parerea mea daca vrei sa mai fiti prieteni si nu vrei sa-l pierzi, nu te combina cu el.

11 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Poate te place. Intreaba-l. Spune-i ce simti. Ai grija oricum mai mult ca sigur va vrea sa se culce cu tine. Bafta!

| Chira_Cristi_1997 a răspuns:

Eu zic ca sigur te place

| neutrino a răspuns:

Descopera prin tine lumea inconjuratoare si ii place ceea ce vede.

| mamatatasibunica a răspuns (pentru Elvina):

Dar suntem prieteni, de ce ar vrea asa ceva? straight face?

| Elvina a răspuns (pentru mamatatasibunica):

Pentru ca ati abordat discutia sex. Oricum toti baietii vor asta indiferent de varsta.

| BruneTTe a răspuns:

Chiar ai fi "fraiera" sa zic asa daca nu i-au spune ce simti. E atat de evident ca si el te place. Nu mai astepta, spune-i chiar azi. Dar neaparat fata in fata. Nu pe mess sau prin mesaje. Sa fiti doar voi doi pe o banca, in parc, sa vorbiti si ii poti spune. Oricum nu ai ce pierde. Succes.

| Aswomen a răspuns:

Eu cred ca te place si de asta trebuie sa-l intrebi ce simte pentru tine

| mamatatasibunica a răspuns (pentru Aswomen):

Nu prea cred rolling on the floor

Nu prea cred laughing

| Aswomen a răspuns (pentru mamatatasibunica):

Eu nu stiu laughing

Ce nu stii?
straight face
laughing