Bună.
Dragostea fizică are emoții, trăiri interioare, sentimente împărtășite.
Sexul este la comandă financiară.
Pa, pa.
In principiu ambele spun acelasi lucru:d mie imi place sa cred ca dragoste faci cu persoana iubita si sex cu oricine altcineva fata de care nu ai sentimente(de iubire, de dragoste etc) ci doar o atractie fizica
Singura diferenta intre dragoste si sex sunt cuvintele. deoarece ambele cuvinte fundamental ating aceiasi tinta. Unii barbati folosesc cuvintul dragoste atunci cand STIU cu certitudine ca sexul le va elimina orice sansa de-a se culca cu EA. Deoarece SEXUL suna mai brutal, mai NEromantic, mai urat, Acelasi termen EI il folosesc cu mult mai multa usurinta DUPA contactul fizic
Dragostea implica foarte multe sentimente care automat desemneaza alta pasiune in timpul actului sexual.Sex poti face cu oricine dar a face dragoste este un privilegiu deoarece nu il poti face decat cu persoana in fata careia ti-ai pus sentimentele, atunci cand ajungi fata in fata fara teama, cunoscandu-ti partenerul din toate punctele de vedere.
Diferenta este intre cele 2. Poti lua un exemplu ca sa iti dai seama ca cele 2 cuvinte nu sunt sinonime totale.
Am facut sex cu o prostituata/ Am facut dragoste cu o prostituata.
Merg amblele simtagme? Prima se potriveste ca o manusa, pe cand la a2a e cam fortata nota.
De obicei a face"dragoste" implica chipurile sentimente, trairi, preludiu mai lung si plin de pasiune, locatie bine definita, ambient placut, totul aranjat.
Sex faci oriunde : acasa cu cine vrei, pe scara blocului, cabina de proba, WC de la cel mai tare culb din oras( si alte locatii minunate uneori de-a dreptul socante, care apar descrise pe net)
O zi frumoasa!
NU există nici o diferenţă dintre dragoste şi sex! E acelaşi lucru, sunt două sinonime.
maria_6679 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: