Pai eu iti spun decat atat.mai asteapta o vreme o vreme in care el sa te faca sa-l placi atat de mult,incat sa nu-i mai vezi "defectele", pentru ca.tu poate inca nu l-ai uitat pe fostul' chiar daca era posesiv si gelos, poate inca mai tii la el.fostu' tau prieten ar putea de asemenea sa se intoarca la tine, promitandu-ti ca nu o sa mai fie ca inainte si tu probabil o sa fii cu baiatu' cu care vorbesti acu' si avand in vedere ca acest baiat are si cateva defecte.e foarte posibil sa te impaci cu fostul' tau iubit si sa-l lasi pe acest baiat cu ochii in soare .asa ca gandeste-te mai bine
N-ai vrea sa suferi nici tu, dar nici el. Take care.
Eu zic sa nu te grabesti. barbatii (si cei de fata NU se exclud) au tendinta de a profita fara nerusinare de fete mai sensibile emotional (de exemplu cele care au iesit dintr-o relatie) - nu vi se pare prea cunoscuta expresia "lasa ca meriti ceva mai bun. Uita-te la mine ca la un prieten? te ajut sa treci peste? eu te inteleg. nu trebuia sa se poarte asa." de aici mai e un pas pana a devenit tocmai el viitorul tau fost care sa te faca sa suferi. Cred ca nu ti-ai intalnit inca perechea.
Ai vazut un defect ca e mai mic la inaltime decat tine...dar la calitatii nu te-ai uitat? de_drak3 id daca vrei sa vorbim despre asta
HappynewCenusa întreabă: