| Andreea20000 a întrebat:

FUNDITA!

La mine pe strada umbla un baiat, mai exact barbat, deoarece are 22de ani, iar eu 14 si a cerut numarul meu de la cineva si presupun ca ma va suna, dar eu nu vreau sa am o relatia! Cum ar trebui sa-i raspunde daca se da la mine? Va rog multa seriozitate, nu imi doresc sa am probleme!

9 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Pai cand te suna incearca sa pari mai neinteresata de convorbirea si n`o sa mai iti zica nimic o sa inchida. In cazul in care continua si incepe sa te alinte etc... incearca sa pari ca nu te intereseaza alinturi`le... sper ca te-am ajutat >big grin

| Annemari3 a răspuns:

Spune-i ca ai prieten si nu te intereseaza nimic.
merge suta la suta, garantat laughing)
99 din 100 de femei confirma asta.

| bobby1990 a răspuns:

"nu vreau sa am o rel cu tine"...incearca, cuvintele astea s-ar putea sa mearga

| がさいゆの a răspuns:

Nu trebuia sa faci asta...Nu trebuie sa ai incredere in nimeni poate fi un criminal deci anuntati parintii si daca e nevoie chiar politia...MULT SUCCES!

| Andreea20000 explică:

Vreau sa mentionesz ca i-am spus tatalui despre acest lucru, dar mi-a spus doar sa nu ma ocup de asa ceva! Urmeaza sa-i spun mamei!

| Alexandrumar1 a răspuns:

Zii lu tacto sa vb cu el daca se da la tine, si il pune la loc, e clar ca e obsedat de virgine dar trebuie sa ai si masura a cum sa aii 22 si sa umbli dupa fee de 14 anistraight facemai dativa seama ca aia e eja pedofiie...sau cum ii mai zice.

| Ensem a răspuns:

Daca incearca sa-ti faca ceva, da-i o palma si fugi.Du-te acasa si anunta pe cineva, poate fi periculos.
Nu-l baga in seama si daca te suna spune ca e greseala
Si schimba-ti vocea sau pune pe altcineva
Sper sa poti!
Bafta

| Alex2500 a răspuns:

Adevarul e ca e ceva diferenta de ani...nu zic ca, conteaza asa de mult anii, dar esti un pic prea mica pentrucineva de 22 de ani...
In cazul in care suna si iti da aluzia ca ar dori ceva de la tine, te sfatuiesc sa ii spui fie ca esti ocupata cu scoala, fie parintii nu ar fi de acord sau in ultimul caz, asta daca insista, sa ii spui direct ca nu esti pregatita sa intri intr-o relatie!

Succes!

| Swinter a răspuns:

Daca te suna raspunei ca nu te intereseaza si punct.
Nu e cazul sa ii dai explicatii.