Da,poti,si eu tot la 12 ani m-am indragostit pentru prima data si l-am iubit 4 ani, normal ca nu se compara cu o dragoste la o varsta mai mare, dar fiecare varsta cu dragostea ei
Sa-ti spun ceva.Si eu am postat o intrebare cum ca imi place un baiat si mi-am spus si varsta(adica 10 ani), iar cei care mi-au raspuns au spus "ca sunt prea mica pentru a stii ce inseamna dragostea".Nu-i adevarat.Eu il iubeam pe acel baiat pentru sufletul lui.Nu imi pasa cum arata.Desigur a fost si o atractie fizica. Dragostea nu are varsta.Eu il iubeam pe acel baiat mai mult decat pe parinti, deci va dati seama ca eu stiu ce inseamna dragostea.Acum el are iubita si nu mai pot face nimic.Dar sper ca intr-o zi sa ne intalnim din nou. Sper ca te-am ajutat cu"povestea"mea.Bafta!
Normal ca te poti indragosti. Te poti indragosti si la varsta de 8 ani. Dar astea sunt iubiri copilaresti nu iti pune baza in ele. Esti prea mic/a sa ai un iubit/a. Funda!
Dupa parerea mea ...este posbil te poti indragosti si la 10 ani depinde de caracterul fiecaruia
In nici un caz! la 12 ani nu poti sti ce inseamna dragostea. ar fi o tampenie. cel mult placi pe cineva
Daa! pentru ca iubirea nu are varsta poti sa iubesti si la 50-60... 100de ani iubirea nu tine cont de varsta
succes
anonim_4396 întreabă: