anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Habar n-am cum sa incep. De revelion am fost la prietena mea si am strans-o in brate si parintii ei au facut un scandal monstru dupa mi-a plans 2 ore in brate i-am readus zambetul pe buze, dar acum ea s-a lovit la mana dreapta si parintii ei nu o mai lasa sa iasa in oras. Vorbim toata ziua la tel dar ii nasol ca nu o vad si mi foarte dor de ea + ca acum s-a pus sa citeasca carti de dragoste si a citit ceva carte in care cuplu a stat in aceiasi situatie vreo 5 zile si s-au despartit... la ea-i foarte frica sa nu o parasesc si-mi spune ca o sa ma satur sa tot astept, eu i-am promis ca o sa o astept oricat ar dura o iubesc si de fiecare data cand a avut nevoie de mine am fost langa ea. Degeaba-i spun ca-i doar o carte si totul o sa fie ok, dar ea nu crede asta si-i frica ca o sa ma piarda straight face Ii adevarat ma doare ca nu o vad ca ma simt toata ziua ca ceapa dar incerc sa fiu puternic pentru ea. Cum as putea sa-i demonstrez ca o iubesc foarte mult si nu as parasi-o orice s-ar intampla thinking Multumesc pentru ajutor!

Răspuns Câştigător
| LeonardRoller a răspuns:

Pai amice trebuie sa o iubesti si sa in continuare si sa n-o parasesti.Sau te-ai putea duce la ea orice ar spune parintii ei sa o indragesti, sa stati, sa discutati(sa va sarutati), daca o iubesti cu adevarat.Sau scrie-i poezii de dragoste pentru ea, asa ea va crede in tine si va stii ca tu o iubesti si ca n-o s-o parasesti.Eu iti sugerez sa le faci pe toatethumbs up. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| FallenDemon a răspuns (pentru LeonardRoller):

Mersi pentru ajutor asta am facut pana acum big grin trebuie sa incerc si poezie se pare big grin

8 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Cu ce o să-l ajute pe @Netherdrake că-i dai tu blogul lui @Woodenpints care-i plin cu vulgarităţi? (nu dau exemple, că eu sunt cuminţic şi nu înjur blushing )

| FallenDemon a răspuns:

Mersi de blog am ras bine dar nu prea ma ajuta laughing

| LeonardRoller a răspuns:

Si ti-a mers cu poeziile?

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Ori se pune pe victima ori incearca sa scape de tine.

| FallenDemon a răspuns (pentru PopândăuIRătăcit):

Nu se face victima chiar ii... la cum se poarta parintii ei cu ea straight face ma iubeste nu ma indoiesc de asta mi-a demonstrat-o de multi ori tongue

| bithaa a răspuns:

Zii sa se uite la mesaju asta care l-ai postat aici tongue sigur o sa isi dea seama.

| FallenDemon a răspuns (pentru bithaa):

Ok big grin mersi de ajutor