| UngUrU777 a întrebat:

Hai sa o luam cu inceputu! Am avut o relatie de 3 ani cu o fata! Prin urmare ea de o saptamana nu imi mai dadea mare importanta! Am discutat si a zis ca trece printr-o perioada mai grea! Am inteleso, i-am mai dat si eu libertate da ce sa vezi, a doua saptamana o prin cu altu la brat! M-am despartit de ea acum 2-3 saptamani dar tot ii duc dorul si eu scap de tristete prin fericire! Eu m-am indragostiit de o fata acum o saptamana, si am zis ca poate asa o pot uita pe precedenta, dar problema e ca fratele meu de cruce o place si el! Suntem amandoi orfani eu am 17, aproape 18 iar el 15 si e de aceeasi varsta cu fata de care ne place! Alataseara am sarutat-o si mia marturis ca ma place si ea! Acuma am viata data peste cap! Inca ma mai gandesc la fosta dar ma doare! Si ma doare si fapti ca fratele meu va afla si va fi distrus! sad Am lumea data peste cap, ca sa fac! Ajutati-ma, va rog! Dau funda, Multumesc anticipat si scuze pentru greseli!

Răspuns Câştigător
| 4d3lin44 a răspuns:

Salut...sincer nu prea stiu ce sa zic, dar sunt de parere ca "fratele" tau va intelege daca e un prieten adevarat.Va intelege ca tu ai mai multa nevoie de o fata care sa te faca sa o uiti pe fosta ta prietena.Sunt milioane de fete din care sa aleaga.

2 răspunsuri:
| Shavoo a răspuns:

Lu fosta rupe-i capu` si lu fra`tu fa-i cunostiinta cu alta pustoaica. Bafta golane!

| AnnaKarenina666 a răspuns:

Cred că fata de care sunteți voi doi îndrăgostiți îl va alege pe cel mai bun. Dar până atunci gândește pozitiv și arată-i că meriți. Dacă a mai și spus că te place, poate chiar dacă „fratele" tău ține la ea asta nu o să vă afecteze vouă relația. Iar el din câte înțeleg, îți este prieten bun deci ar trebui să înțeleagă și să se gândească și la fericirea ta. Sfatul meu e să faci fiecare moment să conteze și să te bucuri de ea. Baftă! happy