Te doare, știu asta.
Trebuie să accepți, am zis!
Nu te complica cu alta, nu vei putea suporta consecințele. Treci peste singur! Doar așa vei putea uita și scăpa de dor.
Ți-am spus asta pentru că îți cunosc situația. Ești un băiat bun și nu meriți să-ți bați capul cu atâtea. Fiind la început, îți este și mai greu.
Imi dau seama prin ce treci, inca ai amintirea vie a fostei, cel mai bine este sa incerci sa te bucuri cu noua fata din viata ta.Iti spun din propria experienta ca vei incerca sa faci toate lucrurile care le faceai cu fosta cu cea noua, doar pentru a putea sa iti amintesti de ea.Dar cel mai bine este sa stai linistit putin timp sa te asculti si sa realizezi ca viata merge inainte. Iar cu fratele tau ar trebui sa discuti si sa cadeti de acord.Il iubesti pe fratele tau si incearca sa ii gasesti alta fata sa ii spui ca treci printr-o perioada dificila si ca ai nevoie de fericire sigur te va intelege.
Offf foarte grea viata ta, discuta cu fratele tau si spune-i ce simti, fai cunostinta lui cu alata fata. Pune fericirea ta pe primul loc.
( si am zis ca poate asa o pot uita pe precedenta)
Eu zic sa lasi "fata noua" fratelui tau pentru ca o folosesti de umplutura, si nu cred ca merita.
Iar tu sa cauti pe altcineva de care o sa te indragostest fara a te mai gandi la fosta.
beausingurlamasamea întreabă: