| Renata10 a întrebat:

Buna,TPU.HELP! Am cam facut-o de oaie straight face si as avea nevoie de un sfat din partea voastra...Aseara am facut dragostea cu prietenul meu.Ne-am protejat (prezervativ) dar el s-a masturbat inaine si imi e teama ca nu cumva,din greseala,sa fi ajuns sperma pe prezervativ.oare se poate asa ceva? sfaturi,va rog.Dau funda. Fara misto, va rog sad

Răspuns Câştigător
| neinteresat a răspuns:

Hei draga, daca sperma nu a ajuns aproape de vagin stai linistitabatting eyelashes si-a pus prezervativul pe penis nu? atunci de ce iti faci griji? oricum jacula dar era protejat: asa ca stai calma fato nu-i nimic:*:*din cate vad nu prea esti informatadar atat iti zic sa nu iti faci grijiwinking. bafta data viitoare:*

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Stai linistita ca nu e posibil sa ramai de la atat, nu se ramane asa usor insarcinata

| DyNo a răspuns:

Imposibil! Nu are cum. Cum s-a mai spus, cantitate este foarte mica ca sa poata sa te lase insarcinata. Deci stai linistita.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,

Acuma nu stiu ce s-a intamplt mai exact intre tine si iubitul tau dar singurul caz in care s-ar fi putut intampla ceva rau este daca si tu ai avut orgasm si el simultan. Astfel incat acuplarea sa duca la nasterea unui ovul si a unui spermatodoid.
Nici przervativele nu sunt 100% sigure dar protejeaza de bolile cu transmisie sexuala, asta este cel mai important. Sfatul meu este sa nu iti faci griji daca nu ai avut orgasm, cat despre parte cu bolile sexuale tu iti stii cel mai bin prietenul.

| Renata10 explică (pentru MeConstantine):

Eu am avut orgasm inaintea lui..cat despre boli, stiu suta la suta sigur ca este sanatos.pe mine ma intereseaza sa evit o sarcina nedorita.

| plosnitapufoasa a răspuns (pentru MeConstantine):

Am o curioziteate ce conteaza daca a avut sau nu tipa orgasm? si cum adica prezervativu nu-i sigur 100% te referi la faptul ca se poate rupe sau la ce?

| ღDangoღDaikazokuღ a răspuns:

Nu este posibil ca de la atata lucru sa ramai insarcinata, stai calma. Pentru ca: chiar daca ar fi ajuns, cantitatea e prea mica ca sa te lase insarcinatawinking

| Codre a răspuns:

Daca nici tu nu sti daca a dat si pe prezervativ atunci dc ne intrebi(si totusi cum a facut a tinut prezervativu in fata si s-a masturabat:-J?). dar totusi uite raspunsu meu:
-Spermatozoizii in contact cu aeru traiesc doar cate-va minute, deci daca nu a`ti facutò imd dupa ce s-a masturbat (ceea ce nu cred ca doar nu ii sta sculata imd dupa ce a ejaculat )este foarte probabil in procent de 99% ca tu sa nu ai nimic deci nu te impacienta.Totul e ok happy thanks

| neinteresat a răspuns:

Ejacula*

| Renata10 explică (pentru neinteresat):

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.V-as da funda la toti, dar din pacate nu se poate. sad data viitoare :* multumesc inca o data.Mi-ati inveselit seara happy