Din ce povestesti tu, esti un "animal cu sange rece". Nu inteleg de ce ai nevoie de sfaturile noastre... te pricepi de minune sa frangi inimi fara sa simti "absolut nimic". Vrei sa te ajutam sa iti desavarsesti arta? Eu refuz.
Hm... eu as zice sa incerci sa te impaci cu el, va mai dati o sansa poate iese ceva si daca nu...pai ramaneti amici, macar stii ca nu ai sa te intrebi mereu ''oare ce s-ar fi intamplat daca as mai fi dat inca o sansa?''
Succes!:*:*
Fundi? log!:*
Eu m-as gandi cat ma afecteaza asta pe mine: daca el tine la mine cum m-asa simti eu daca nu as fi cu el sau cu mi-ar fi in cealalta situatie.Vezi si tu cum iti e, gandes-te bine la ce vrei tu si vezi daca tu te simti mai bine la gandul ca esti cu el sau fara.
Dar totusi eu zic sa va inpacati. Poate o sa il placi mai mult dacat acum dar fi prudenta ca ar putea sa fie un imatur mai ales daca a stat cu prietena ta ca sa te faca geloasa sau sa iti vada reactia.
Eu spun sa te impaci cu el sperand intr-o relatie mai buna, dar ai grija ce anturaje faci pentru ca poate fi un excroc.Iti urez noroc si spre sa-ti foloseasca sfatul meu :X
Curiozitațibărbați întreabă: