| Fragolita a întrebat:

:* Helpppp! sad. Sa o iau cu inceputul...Am prieten de 7 luni si de cand a inceput scoala, ne vedem foooarte rar [ 1-2 ori pe saptamana si atunci 40 min.oh go on ] tin enorm la el si lumea din jurul nostru ne vede ca si un cuplu perfect, dar la liceu am dat de un baiat [ cl a 11a. ( eu si pretenumeo suntem a 9a.) ] care tine la mine enorm de mult. Ma place de cand a inceput scoala si am observat asta, si eu tin la el, in ultima saptamana am inceput sa ne vedem zilnic, sa ne :* si nu stiu ce sa zic ii diferit ma inteleg superb cu el, dar trebuie sa renunt la actualu prieten.Pff as face bine daca as renunta la el? [ trebuie sa mentionez : baiatu de la liceul meu ii din oras iar prietenumeo ii de pe sate si ii la alt liceu ] Help please!sad Dau fundita.:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.sunt aproximativ in aceeasi situatie ca a ta.sunt cu un baiat de la sat de 6 luni si ne vedem odata pe saptamana de cand a inceput scoala.sincer inteleg ca iti este foarte greu dar ar trebui sa te gandesti mai bine. adica eu nu as renunta la prietenul meu pentru altul chiar daca l-as putea vedea mai des...s-ar putea sa iti para rau... oricum e alegerea ta, tu sti mai bine ce simti

| Fragolita explică (pentru anonim_4396):

Myahaela27 nu-mi poti lasa id'u tau ca sa vorbim... Intr'un fel ma bucur ca ma intelege cineva si vreau sa vorbesc pe larg... vreau sa fac o alegere buna, fara sa regret mai tarziu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fragolita):

Myhaela_n27 e id-ul meu.ma bukur mult ca vrei sa vorbim si chiar nu as vrea sa faci o alegere gresita:*

7 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Pai daca nu mai simti nimic pentru cel actual ce rost are sa mai stai cu el? plus ca cel de a 11a are si avantaje te poti vedea zilnic si asa ai fi sigura ca este doar cu tinewinking.

| elisabethia a răspuns:

Te gandesti ca cel de la sat tine enorm la tine adica de 7 luni sunteti impreuna, pe cand cel dela oras nu se stie.

| Fragolita explică (pentru elisabethia):

Da. m-am gandit. si mie de asta imi este greu sa-l las pentru ca totusi sunt 7 luni la mijloc. Iar in saptamana asta langa baiatu de la liceu m-am simtit superb si am gasit la el c-am ce mi-am dorit dar imi e greu sa aleg.

| adee_4040 a răspuns:

Bine o sa ti se para ciudat dar stii.ca daca in viata unei fete apar 2 barbati si pe amandoi ii iubeste...ea trebuie sa il aleaga pe al doilea pentru ca daca il iubea pe primul al doilea nu ar fi existat si cu asta am cuprins tot:X eu una asta as facetongue

| alexandruionut96 a răspuns:

Despartete pe actualul si stai cu crl de la a XI-a