Ca orice lucru nou, e tentanta. Dupa o perioada ii va trece. Probabil. Sunteti prietene de 12 ani, deci e obisnuita cu tine deja. Asta nu inseamna ca te da la o parte, chiar daca asa pare. Eu zic sa incerci sa te "retragi" un pic si sa le lasi in pace. Sau sa incerci o prietenie cu Y. Daca Y e alt gen de om decat tine si nu sunteti "compatibile", lasa timpul sa lamureasca lucrurile. Nu cauta cearta, nu forta situatia, caci s-ar putea sa-ti faci tie mai mult rau decat bine. Daca ti-e prietena cu adevarat, te va cauta. Daca nu, te va scoate din cercul ei. O perioada de retragere din partea ta inseamna eleganta. Am zis RETRAGERE, nu IMBUFNARE! Bafta!
Pff esti foarte geloasa. ai incercat sa-ti cauti si u alta prtna buna sa o faci si tu la randul tau geloasa pe prietena ta? poatelaca in cine stie o sa te intelegi mai bine cu ea. si y fiind noua poata claca in xce moment fi cu ochii in 4. sau incearca sa-i spui prietenei tale ce te deranjeaza poate va renunta la ea pentru tine iar daca nu ins ca nu iti e asa buna prtn cum credeai. take care :X fundita?
Buna
Nu am avut o prietenie cu cineva de 12 ani,dar imi imaginez cum te simti.Eu ti-as sugera, sa iti faci si tu alta prietena, sau chira sa te imprietenesti cu persoanele pe care ea nu le suporta.Pe X,cred ca nu stiu daca ma exprim bine "a atras-o" Y,deoarece o fii mai populara,mia bogata,chiar nu stiu, sau poate s-a plictisit de tine, si cu ea in momentul de fata se simte mai bine
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu prietena ta. spune-i ce simiti. O sa vezi ca o sa se rezolve. P.S.: Leacuri babesti? Vrei sa-i faci farmece? Sa o blestemi pe Y?
Wow! leacuri babesti? cred ca esti crazy... sa ii doresti raul domnisoarei y nu cred ca e prea frumos din partea ta parerea mea este sa mai vb ink data cu prietena ta si sa ii explici ce iti place si ce nu daca nu te intelege poate te lasa pe tine pentru cealalta sau dk nu poate nu iti este prietena cu adevarat te-ai gandit vreodata la aceasta varianta? daca nu intelege incearca sa te debarasezi un timp de ea si dk intr-adevar tine la tine si iti e buna prietena te va cauta daca nu crede-ma ca nu merita na asta e parerea mea, eu asa cred ca voi proceda daca voi fi pusa intr-o situatie asemanatoare. Bafta!
Leacuri babesti? whoow...mai incetisor doar nu esti creaz.incearca sa va imprieteniti toate. daca nu merge fa-ti o noua prietena si in ciuda.si nu esti geloasasau fa-o sa se simpta rau!
sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
Bubiko întreabă:
anonim_4396 întreabă: