Pai ancerca sa fii deschis cu ei si sa le spui adevarul adc parintii sunt cei care stiu ce e bine sau rau si daca le spui ca o sa fie o seara linistita or sa te lase..sinceritatea e cea mai buna cale..bafta sa te distrezi Funda plzz?
Raspunsul il gasesti in intrebare. Orice parinte simte cand e mintit si cand nu.Sinceritatea se apreciaza mai mult decat fapta in sine.Totul este tonul de abordare.In cazul acesta vorbeste cu tata si o va convinge pe mama.
Poti sa le zici ca prietena ta face o petrecere ..si vor veni mai multi la ea..si ai fost si tu invitat. si cred ca o sa iti permita. tu nu ii minti ca te duci la un prieten, ca tu le zici adevarul, ca te duci la ea. doar ca daca o sa stie maica`ta ca o sa fie mai multi nu cred ca o sa iti zica ca nu iti permite.
Dada asa am spus si eu am spus ca nah sa incerc sa fiu sincer cu ei ca poate o sa ma creada bine acum o sa fie o "seara linistita " trebuie sa stie ei sa fie calmi Mersi mult de ajutor!
Asa ma gandeam si eu sa vorbesc cu tata prima data ca "intre barbati " Imd am si eu 18 ani is major cred ca pot sa-mi port singur de grija si cred ca-i timpul sa-mi acorde si ei putina incredere si sa ma lasa sa merg Mesi mult de ajutor!
Exact numai parintii trebuie sa creada ca va fi o seara linistita . imi dai funda
Aaa nu stiu ce sa zic pentru ca ai mei o cunosc destul de bine pe iubita mea si stiu ca nu-i plac petrecerile si ca-i mai mult genul romantic Mersi oricum de ajutor!
Zii ca. ca. ca iata acum i-a venit pofta de o petreecere..shi. a organizat `o