| AlCoLiKdEnIsA a întrebat:

Hmmm, nu stiu cum sa incep... pai de o saptamana sunt indragostita lulea de un baiat care face naveta.Il vad in fiecare dimineata,si aproape in fiecare dupamiaza,depinde cu ce autobuz vine.winking
se cam uita lung in ochii mei, siii avea un zambet asa dragut:X :X nici nu stiu cum il cheama! Ieri eram cu o colega si mancam seminte, nu stiam sa facem con din hartie laughing stiam ca el e in spate asa ca m-am intors si i-am intrebat daca stiu sa faca con(erau 2 i-am intrebat pe amandoi ca sa creada cine stie ce),ei bine nu stiau nici ei laughing dar sau chinuit si nimic,au facut ei ceva dar. apoi mi-am amintit eu cum se facea si mam laudat la ei tongue dupa ce au coborat unul dintre ei sia uitat fesul pe scaun,l-am luat si urma sa il inapoiez in dimineata asta,si DA!, nu era al lui ci a vecinului oricum dupamiaza cand am venit acasa am vorbit, el a inceput discutia.A zis ca a invatat sa faca conlaughing si apoi am mai ras un pic de o colegalaughing
Voi ce ziceti lui ii place de mine? precizez ca el se uita in ochii mei si eu in ai lui pana cand unul dintre noi nu intorcea capul si de obicei eu erambig grin dar o faceam doar ca sa nu zica cevawinking. Deci e sa nu indragostit de mine?
Funda :*

8 răspunsuri:
| CristinaCtC a răspuns:

Mda, pai daca cineva se uita in ochii tai inseamna ca te place? :O

| ParisulTau a răspuns:

Nu ai de unde sa stii pana nu-l intrebihee hee Eu zic intai sa mai vorbiti, sa va mai tachinati, poti sa-i ceri un nr de telefon, sa-l intrebi la ce scoala invata (daca nu stii ) sau contul de facebook, si vezi cum iti raspunde. Iar mai tarziu cine stie poate o sa te intrebe el direct daca vrei sa fi prietena lui. Mai asteapta putin si vezi cum decurg lucrurile. Din ce ai povestit pana acum cred ca o sa decurga foarte bine big grin. Bafta!

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru ParisulTau):

Eu sunt fata...si nu am sa fac eu primul paswinking mai bine mor! serios! si nu-i stiu numele asa ca nici fb-ul lui nul stiu si oricum nu o sa-i trimit eu cerere de prieteniewinking

| ParisulTau a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

laughing pai de ce nu faceti cunostinta? Poate asa o sa te intrebe el care e facebook-ul tau sau o sa te caute si o sa-ti trimita cerere. Mai asteapta si vezi cum decurg lucrurile, ce se mai intampla cand va intersectati in bicrobuzwinking

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru ParisulTau):

NU! nu fac e cunostinta...desi as vreacrying Adica hai sa fim seriosi, vine o fata la tine sa faceti cunostinta tu ce crezi? ea incearca sa te abordeze... si e cam ciudat nu?

| ParisulTau a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Atunci asteapta! Oricum cred ca tu l-ai abordat deja prima cand ai intrebat daca stie vre-unu sa faca con! Si doar nu e prima data cand il vezi sa zici ca e ciudat sa faceti cunostinta. Daca nu, poti astepta pana face el primul pas in toate! Uneori e bine sa dam si noi un mic semn ca am vrea sau un apropo, baietii sunt mai prostuti, nu-si dau seama, de asta noi fetele trebuie sa le mai dam un ghiontwinking Succes!

| buzeduulci a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Nu,nu e ciudat. Eu i-am zis recent baiatului pe care-l plac ca mi-e foarte drag. deci se poate. tu doar ai niste conceptii prea fixe.

| AlynaEremiaFan1999 a răspuns:

Poate ca da poate ca nu,incepe sa iesi cu el mai des pe afara si vezi cum se comporta cu tine, ar trebui sa simti daca se da la tine sau daca se compotra diefrit cu tine fata de alte persoane, si daca nu iti dai seama de asta atunci il intrebi daca te place sau pui pe altcineva sa o faca, dar nu poti sa o faci in cazul in care e genu care nu recunoaste ce simte, infine cel mai bine e sa vb cu el,:* sper ca te-am ajutat happy