| mabell23 a întrebat:

Buna TPU.Hristos a inviat! Am si eu o problema aseara am fost la prietenul meu si am facut dragoste.A fost prima data, si mi-a fost cam frica.A inceput sa-mi curga sange si sa ma doara.Este normal? In plus el nu a folosit prezervativ, se poate sa fi ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| RalucaTyan a răspuns:

Chiar in noaptea de Inviere? WTF?
Bun, acum sa te ajut. Este normal ca prima oara sa doara si sa curga sange (se rupe himenul). Acum, unde naiba ti-a fost gandul? Fara prezervativ? Daca nu a ejaculat in tine e ok dar daca a facut asta... Oricum degeaba iti faci vreun test de sarcina ca o sa fie negativ. Acum dar peste 1-2 saptamani...nu se stie.

| SilentStriker a răspuns (pentru RalucaTyan):

E penibil ce spui, daca nu a ejaculat in ea e ok?!happy ...de lichidul preejaculator ai auzit? de substantele cu care este lubrifiat penisul ai auzit? Plus ca sunt sanse foarte mari fiind prima data pentru ea. Nu mai dati frate sfaturi aiurea, chiar daca sunteti pe internet oh go on.

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal sa te doara si sa sangerezi. Din cauza ca nu ati folosit prezervativ durerea a fost mult mult mai mare (se reduce de zeci de ori daca folositi prezervativ, dar probabil tu esti usor masochista si ti-ai dorit o durere cat mai mare). Sansa de sarcina este maxima la primul contact sexual, asa ca este foarte posibil sa deveniti parinti chiar din prima incercare (presupun ca va doriti foarte foarte mult un copilas)

| Tacii a răspuns:

Da,se poate sa fi ramas insarcinata, dar totusi te rog sa faci un control.si da, este normal sa sangerezi si sa ai dureri.succes

| DeathIncarnate a răspuns:

Te cam manca rau si dupa ce te "scarpini"incepeti cu chestii gen..sunt insarcinata? De ce nu folositi prezervativ ma?(asa scump e?)

| SilentStriker a răspuns:

Pai fiind prima data, te-a durut pentru ca himenul a fost perforat. Si daca nu ati folosit prezervativ sunt sanse mari sa ramai insarcinata. De ce nu ti-ai pus intrebarea asta inainte sa faci asta? tipic!

| Emilian65 a răspuns:

Este normal sa-ti curga sange, daca ai fost virgina. Daca nu a folosit prezervativul, este posibil sa devii mamica peste 9 luni, iar el va fi tatic.

| h3r a răspuns:

Wow, ce fain!

| anonim_4396 a răspuns (pentru h3r):

Amigaaaaa :X Te iubiiii :*

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing jaja
Yo tmb, cuidateee! >big grin

| Oana92 a răspuns:

Cati ani ai? Pentru ca e tragic ca nu sti lucruri elementare despre sex...

| e7d7n7 a răspuns:

În noaptea de înviere, măi măi nu-i frumos!

| Alison95 a răspuns (pentru e7d7n7):

Haha. foarte bun raspuns!laughing)))

| Alison95 a răspuns:

Sunt sanse de 99 %
De ce l-ai fara fara sa si`l puna, vrei sa fi mamica?

| MIAUmiau99 a răspuns:

Salut mabell23 este normal sa iti curga sangele doar s-a rupt himenul dar nu este indicat sa faci fara prezervativ deoarece prietenul tau poate avea hiv sau sida dar oricum zic sa faci peste cateva saptamani un test de sarcina ca acum in primele zile va iesi negativ

| labambolina a răspuns:

Este normal sa iti curga sange nu te stresahappy la majoritatea fetelor le curge sange la primul contact, daca ai ramas insarcinata nu putem sa iti spunem noi, desi prima data era indicat sa folositi un prezervativ, oricum daca el a evitat atunci nu happy vorbeste cu el si afla daca a evitat sau daca nuhappy