| SerafimHD a întrebat:

Hristos a Inviat! As avea un fel de intrebare pentru voi: sa zicem ca exista o fata, de care imi cam place, problema e ca e genul destul de ocupata adica are mai mereu treaba si de aceea nu vorbesc cu ea decat foarte foarte foarte rar prin mesaje. Chestia e ca ea nu prea raspunde tot timpul si de sunat nu as vrea sa o deranjez. In schimb desi nu prea vorbim cand suntem unul langa altul (ceea ce se intampla extrem de rar) vorbim deschis despre orice fara niciun fel de problemahappy. Intrebarea mea pentru voi ar fi daca as putea gasi cumva o modalitate de a fi impreuna, adica daca ar fi sanse, si daca da cum ar trebui sa abordez situatia? (rog seriozitate chiar daca nu ma astept sa citeasca toti intrebarea

3 răspunsuri:
| doolby a răspuns:

Buna! din cate vad eu, pe ea nu prea o intereseaza persoana ta, eu stiu ce spun am trecut si eu prin asta asa ca daca nu vei sa fi m-a dezamagit mai departe las-o usor, daca e sa fie va vorbi cu tine.

| Micuta55 a răspuns:

Deci de la inceput pot sa zic ca esti rusinos, ce te-ar putea impiedica sa vorbesti cu ea la telefon? Sa o inviti undeva? Daca tot spui ca vorbeste cu tine pe orice tema si destul de mult, cred ca ii place compania ta, iar daca ai putea sa fii impreuna cu ea depinde de tine, de felul cum ai sa te porti, sfatul meu nu fi rusinos si fii genul de baiat glumet, grijuliu, ceva o floare acolo sau o ciocolata cadou, ca spre exemplu un kinder, un ursulet micut de plus, il va pastra ca amintire. Fata despre care ne relatezi e ceva mai simpla si linistita, nu cred a iubeste cluburile, fata iubitoare, la fel cum iubeste iubitul meu sa zica. Deci tinere succes, ceva sfaturi imi scrii in privat si comunicam! Seara buna si succeswinking

| Fabiana2R a răspuns:

Ori nu o interesezi, ori este foarte independenta. insista o perioada si da-i de inteles ce simti pentru ea! orice fata isi da imediat seama daca un baiat se simte atras de ea sau nu.