| Alexa200101 a întrebat:

Bună TPU happy
I'm-a big problem
Mama vrea să mă ducă la doctor să vadă dacă mai sunt virgină sau nu...
Dar faza e că nu mai sunt ....Adc care ar fi posibilitatea sa isi dea seama dr sau sa ii zica
Ca ma omoara cu mana ei sad
Mai rau imi e sa nu ii faca ceva lu iubitamiu crying(
Help vr multe rasp
Dau funda
Multu anticipat

23 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Posibilitatea ca medicul sa isi dea seama e de 100%

dar daca ai fost destul de matura sa faci sex inseamna ca esti destul de matura sa iti asumi si consecintele nu?

| RAY a răspuns:

Cum sa nu isi dea seama de asa ceva ar fi culmea e ginecolog

| corbulalbrosu a răspuns:

Medicul ginecolog poate sa constate vizual doar starea reala si de fapt privind INTEGRITATEA ''pasaricii'' in ansamblul ei. Medicul poate sa constate daca himenul este intact/intreg adica nelezat, sau daca este rupta/deteriorata adica daca este DEFLORAT, insa niciodata niciun medic responsabil, NU se va pronunta asupra modului in care s-a produs deflorarea. Medicul NU se va pronunta datorita faptului ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA care EXISTA si este localizata in MINTEA fetei/femeii, nu la nivelul vaginului. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real/fizic/material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei/femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII unei fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit. Deci reiese foarte clar ca acest proces de deteriorare a himenului se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice asupra himenului prin producerea unei anumite ''agresiuni'' in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE se mai poate produce si din mai multe diverse alte motive. Printre aceste motive care pot provoca ruperea sau deteriorarea himenului si producerea deflorarii sunt activitati care n-au absolut nici-o conotatie sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea himenului, acesta se poate leza/crapa/rupe in momentul in care fata exercita asupra himenului o ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, la balet, gimnastica, catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este unanim acceptata atat aprecierea cat si considerati portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea. Multa sanatate!

| Freya1 a răspuns:

Normal ca poate vedea

| Hammurabi a răspuns:

Da, la un control ginecologic doctorul vede dacă ești virgină sau nu.

| HazelEyes77 a răspuns:

E aiurea ca mama ta are o conceptie din aia invechita. Traim in alte timpuri acum si virginitatea nu mai are importanta care ii se dadea pe vremea bunicilor. E o alegere personala pana la urma. Sa speram ca nu ti ai inceput viata sexuala la o varsta frageda. Trebuie sa i explici ca te pune intr o postura jenanta si ca e o chestie care tine de intimitatea ta. Nu stiu daca doctorul are voie sa dezvaluie o problema ce tine de relatia medic -pacient. Intri la consult fara mama ta ma gandesc. Sa speram ca nu va mai insista sa te duca si sa si dea seama ca e penibil un altfel de demers.

| MidnightR a răspuns (pentru HazelEyes77):

Daca fata are sub 18 ani, maica-sa are tot dreptul sa stie.Cine stie ce conjunctura a determinat-o pe maica-sa sa ia decizia de a o duce la ginecolog, ca doar nu o lua asa, fara motiv.
Si din modul cum a scris toata chestia asta, imi reiese ca e minora.Si parca ma mananca in palma ca iubitul ala trece de 20 lejer.Dar poate ma insel.
Oricum, intimitatea ei inseamna fix pix daca se trezeste maica-sa dupa ca e bunica.

| MidnightR a răspuns (pentru HazelEyes77):

Dap.Am recitit intrebarea.100% minora.Ori asta ori e proasta de bubuie.Altfel nu vad cum ar putea intreba cineva care e probabilitatea ca un ginecolog sa vada daca e sau nu virgina.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru MidnightR):

De fapt ginecologul poate determina dacă mai are himen sau nu, dar himenul nu este = cu virginitatea. Himenul se poate rupe şi în alte circumstanţe, nu neapărat în urma unui contact sexual.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Necunoscut112):

+1

| MidnightR a răspuns (pentru Necunoscut112):

Da,poate sa se rupa in timpul exercitiilor sau in alte situatii. Poate sa nu se rupa deloc in timpul actului sexual daca e elastic.
Ma indoiesc totusi ca mama va crede ca altceva i-a rupt himenul.Bag mana in foc ca fata e minora deci ma indoiesc ca se trezeste doctorul sa minta pentru ea.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru MidnightR):

Păi doctorul ii spune mama ei că himenul nu mai e, nu că fata a făcut sex. Dacă nu crede, aia e.

| FaraNumePls a răspuns:

Câți ani ai?

| Alexa200101 explică (pentru FaraNumePls):

Te intereseaza?

| FaraNumePls a răspuns (pentru Alexa200101):

Doamne ferește...
Dacă ai 14-15 înseamnă că vai de tine rolling on the floor daca ai mai mult atunci de ce ți-ar fi frica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă cumva si scoate-o pe maică-ta din cabinet când te consultă medicul. Vâră-i medicului câteva sute de lei in buzunarul halatului, zâmbindu-i cu subânțeles.E singurul mod de a-l face să uite ceea ce vede.
Merită, iți salvezi iubitul de la moarte!

| Elena2106 a răspuns:

Da poate sa vada ca nu mai esti virgina dar nu poate stue de ce ti-sa deflorat himenul... asa cred nu-s sigura

| Elena2106 a răspuns:

Da poate sa vada ca nu mai esti virgina dar nu poate stie de ce ti-sa deflorat himenul... asa cred nu-s sigura

| AvramCodrut a răspuns:

Ei si ce daca? Spune-i maica-tii ca nu mai trăiți in epoca comunismului. Ce dacă ti-ai tras-o la 16 ani? Majoritatea fetele pe care le cunosc eu iau conventionale de la 14, deci tu esti bine.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru AvramCodrut):

Convenţionale?

| MidnightR a răspuns (pentru Necunoscut112):

I-a alunecat inteligenta pe tastatura si dupa pe geam afara.Cred ca inca mai fuge dupa ea.

| AvramCodrut a răspuns (pentru AvramCodrut):

Conceptionale, scuze

| Stardust1994 a răspuns:

Pai oricum. daca iubi e primul frumos ar fi sa isi asume si el chestia asta si sa vorbiti impreuna cu mama ta. Daca totusi iti este teama de eventualele reactii poate ar fi mai bine sa recunosti ca s-a intamplat si sa nu ajungi pana la doctor...ma gandesti eu ca atunci o sa fie mai rau.Mai bine vorbesti sincer si deschis si apoi vezi cum decurge situatia.