| numaiEU_7326 a întrebat:

Iar am o problema cu preitenu.Azi am vorbit cu el putin petnru ca avea de lucru apoi mi-a zis ca merge in centru sa se intilneasca cu tatal sau sa vorbeasca, eu i-am sunat epste vreo 3 ore iar el a vorbit cam urit cu mine adica nu cu cuvinte urite dar cam grosolan intr-un fel si mi-a zis cai la iaz prinde peste.Plus la asta se auzeau baieti in spatele lui si mi s-a parut ca ceva mi-a zis mie unul atunci repede am inchis telefonul fara ca sa zic nimic.Am inceput sa pling [entru ca mereu sufar din cauza lui, cind vorbeste numai cu mien atuncie ste asa de bine dar cind fata de altcineva parca este alt om. Spuneti-mi va rog oare de ce sa se comporta? Poate pentru ca eu fac prea multe pentru el? Si deja stie ca nu il voi parasi? Thanks

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Ellenna a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu el. Daca nu e in stare sa vorbeasca cu afectiune cu tine atunci cand e cu prietenii, demonstreaza-i ca esti tu in stare sa il parasesti. Nu esti un obiect, esti o persoana cu sentimentele si nu ai de ce sa te lasi calcata in picioare de el. Mai sunt si alti baieti pe lume. Poate unii chiar si-ar dori sa aiba langa ei o prietena ca tine pe care sa o pretuiasca si nu isi gasesc, iar tu stai cu acest baiat care pare ca te joaca pe degete cum vrea el. Sa auzim numai de bine :*

| Baal a răspuns:

Nu inteleg de ce mai pui intrebarea asta pe site... daca nu iti placea acum nu mai vorbeai cu el si gata...

| Angelique a răspuns:

Cred ca se compoarta asa in fata altui om pentru ca ii este rusine, nu e in largul sau cu tine.Sau poate il framanta ceva, ori nu vrea sa-l deranjezi cand este cu altcineva.Asta poti afla doar tu daca stai de vorba cu el serios si lamuresti situatiahappySucceswinking

| ynna93 a răspuns:

Poate ii este rusine sa vorbeasca frumos cu tine cand este in preajma prietenilor lui, poate se crede mai "smecher" daca vorbeste asa cand e cu ei.eu te sfatuiesc sa discuti atunci cand sunteti doar voi doi si sa-i zici ca te deranjeaza lucrul asta.

| alylove15 a răspuns:

Face asta pentru ca e cu baietii si vrea sa se dea mare ca uite ce imi bat joc de asta si tot nu se supara.
Ar trebui sa il tratezi o perioada cu indiferenta si sa vezi cum reactioneaza adica nu il mai suna tu si asteapta sa te sune el.

| XK a răspuns:

Te-ai gandit ca il deranjai in momentul acela?