Pei ea ar trebui sa te inteleaga.
sa il inteleaga pe el.
chiar daca tu nu o sa mai fi cu el, el nu o sa se impace cu prietena ta deoarece el nu mai tine la ea.
nu stiu acum ce fel de prietena e.
da de obicei se zice ca prietenia e foarte importanta etc.
insa si cel mai bun prieten te poate trada.
spune-i macar sa te lase sa incerci ceva cu el. daca sa zicem relatia merge, totul ok nu tiar parea rau?
ti-am zis depinde foarte mult si ce fel de persoana e ea. gandeste-te daca merita sa il lasi pe acest baiat pentru ea.
Pentru tine cine conteaza mai mult? prietena sau baiatul asta? daca as fi in locul tau as alege prietena lumea e plina de baieti de gasca dar prietene adevarate mai greu, ai putea sa iti gasesti alta prietena dar nu va fi ca aceasta, tu daca te simti mai bine alaturi de acest baiat ramai cu el dar cand te vei certa sau te vei desparti de el prietena ta cine stie daca iti va mai fi alaturi...dai funda?
Buna TPU! Iar am o problemade cateva zile stau cu un baiat.eu am 17 ani, iar el 21.se poarta extraordinar cu mine,e de gasca, poti vorbi cu el orice.el a stat acum un an cu o prietena de-a mea, dar eu atunci nu il cunosteam pe el.prietena mea e ca o sora pentru mine.ea inca il iubeste si tine foarte mult la el, dar baiatul a spus ca el nu mai simte nimica pentru ea si ca ma place pe mine.prietena mea e suparata foc pe mine de abia mai vorbim...:-
Tu trebuie sa te gandejti asa. la cine ti mai mult? daca la el. incearca sa vorbejti cu prietena tha sa lamuriti situatia. dar daca ti la prietena tha ar trebui sa il lasi pe acest baiat in pace. pentru ca mai sunt multi pe lumea asta.parerea mea. ai grija ce faci cu problmea asta. succes:*
Daca ar fi fost un baiat mai aproape de varsta ta.ar fi fost altfel asa...parerea mea e ca nu merita sa strici prietenia cu tipa aia.din cauza la un baiat de 21 de ani...[sunt muti baieti in lumea asta si mai frumosi si mai de gasca si la o varsta hmm.mai mica ] ) sau apropiata de a ta :* succes:8