Hi! Eu zic sa incerci! Daca si el simte la fel pentru tine, adica, sa te placa si el, atunci, va trece peste chestia cu tatal tau. In felul acesta vezi si care ii sunt adevaratele sentimente. Iti urez mult succes!
O sa incerc sa discut cu el, cand o sa am ocazia. tatal meu il place, adica il cunoaste de mult timp si stie ce-i poate capu`, deci la o adica n-ar avea absolut nimic impotriva unei eventuale relatii intre mine si baiatu` respectiv.chiar am vorbit cu tata pe tema asta, si e ok.deci din punctul meu de vedere,un punct e rezolvat,adica discutia cu tata.
acum ramane sa discut cu baiatu` sa vedem ce si cum.
cert e ca,noi doi de-o luna si ceva tot vorbim prin mesaje, ba chiar a si glumit pe tema relatiei, adica la un moment dat a intrebat in gluma "socru` meu ce face?", intreba de tatal meu.
acum, sa vedem ce-o sa fie.
apropo, ma bucur mult ca mi-ai raspuns din nou, la intrebare.
multumesc!
Eu zic sa porti o discutie cu el, dupa care cu tatal tau. Adica sa vorbiti amundoi cu tatal tau si daca tot sunt asa buni prieteni eu cred ca va fi foarte OK.
Succes !
O sa incerc sa discut cu el, cand o sa am ocazia. tatal meu il place, adica il cunoaste de mult timp si stie ce-i poate capu`, deci la o adica n-ar avea absolut nimic impotriva unei eventuale relatii intre mine si baiatu` respectiv.chiar am vorbit cu tata pe tema asta, si e ok.deci din punctul meu de vedere,un punct e rezolvat,adica discutia cu tata.
acum ramane sa discut cu baiatu` sa vedem ce si cum.
cert e ca, noi doi de-o luna si ceva tot vorbim prin mesaje, ba chiar a si glumit pe tema relatiei, adica la un moment dat a intrebat in gluma "socru` meu ce face?", intreba de tatal meu.
AlexEjmecheru întreabă: