Cel mai bine pentru tine și pentru sufletul tău este să termini ''tentativa'' asta de relație în care tu te încrezi așa mult. I-ai făcut un portret de fată frustrată care nu se mulțumește niciodtă cu lucruri și gesturi mărunte, și care va avea mereu un cuvânt de spus la secțiunea: Se putea mai bine.
Spune-i verde-n fata, dar sa stii ca sarutul nu trebuie sa astepti sa-l primesti!
Vrei parerea mea sincera?
Grow a pair si ia fata si sarut-o. Si nu mai sta dupa curul ei, numai cum vrea ea, cand vrea ea etc. Ce inseamna asta?
Adica tu stai la fundul ei sau cum?
Nu e nimic mai penibil decat un barbat care sta ca un catelus dupa tine.
Oricum mare relatie probabil ca nu va iesi cu domnisoara, dar macar stii ca nu ai stat ca un stupid fara sa realizezi nimic.
Am uitat sa mentionez clar cand am zis ca nu am sarutat-o la faptul ca am incercat de multiple ori chiar si pe neveu am luat-o pana sa ii zic din vorbe.
Mersi oricum de reply!
Mersi oricum de raspunsuri, am decis totusi sa imi vad de propria-mi viata, indiferent ca ma atragea sau nu dar nu merita, mai bine ies din treaba asta acum cat e chiar prea devreme, as fi vrut totusi sa ii dau un mesaj eu sa o intreb clar de ce este asa, dar o persoana nu o poti schimba, si poate ii voi spune cand imi va da ea mesaj mai clar adica oricum nu se va intampla niciodata. ma resemnez
Multumesc!