| vladut91 a întrebat:

Buna TPU
Ideea e ca imi place de o fata, si nu prea stiu cum sa ma bag in vorba cu ea sad

E frumosa, desteapta ( media 9, 87 )
Din pacate colegii ei de clasa o injura, si pe mine ma enerveaza lucrul asta,

Ps : eu am 15 ani ea are 14

Răspuns Câştigător
| BubbleTea a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru, dar stii ce trebuie sa faci? Ii spui fetei ca o placi, sau daca nu ai curaj o aperi, si nu le permiti colegilor ei dr clasa sa o injure, daca te injura si pe tine, sau se ia si de mama ta (in cel mai rau caz) sari la bataie, da sa nu-l omori laughing), ea isi va da seama ca o placi daca o aperi, si dupa, totul va veni de la sine. Iti doresc multa bafta. Seara buna!

| vladut91 explică (pentru BubbleTea):

Buna idee, mersi happy imediat primesti si funda

| MidnightR a răspuns (pentru vladut91):

Ce drac de motiv au de injura o fata? Banuiesc ca e in generala? Liceul rar contine asa specimene.

| vladut91 explică (pentru MidnightR):

Sunt idioti de aia care cred ca daca injuri esti luat in seama, oricum sunt mici si prosti 1, 60 si au toti si note de 3-5 straight face

| MidnightR a răspuns (pentru vladut91):

Poate o plac dar au o gandire sucita in privinta modului in care sa-si exprime dragostea laughing
Iar daca o injura pentru ca este muncitoare si invata, atunci sunt niste simpli lesinati.

| vladut91 explică (pentru MidnightR):

Asa consider si eu, oricum o gasca de tanci de 1, 60 fiecare nu au ce sa-mi faca o palma si li se inrosesc ochii laughing

7 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Ce colegi ordinari!

| AleVineLaTine a răspuns:

Nu contează daca ceilalti o "barfesc" pe acea fata, contează ca sa o pui mereu in centr atentiei