anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ideea e ca vara asta eram intr-o excursie cu clasa si imi placea de un tip de vreo 3 ani. In prima seara m-am cam imbatat si eu si un alt baiat si fiind ametiti ne-am sarutat, desi eram doar prieteni si nu imi placea deloc de el. Peste cateva luni de avut fluturi in stomac cand il vedeam si toate alea am acceptat faptul ca ma indragostisem de el. Noi ne intelegeam si ne intelegem foarte bine, dar el nu stia ca simt ceva pentru el. Intr-una din zile pur si simplu am simtit nevoia sa-i spun, si am facut-o, dar el m-a refuzat politicos fiindca era intr-o faza naspa. De atunci se poarta foarte foarte dragut cu mine dar n-am mai vorbit despre asta. Cu toate astea, nu suntem mai mult decat prieteni si chiar nu stiu ce sa mai fac, tin foarte mult la el si as da orice sa fim impreuna. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta sa faca el ''pasul''. Daca doreste sa fie cu tine, nu va ezita sa iti arate asta. Daca se poarta dragut cu tine, nu inseamna neaparat ca te place sau ca vrea sa fie cu tine. Poate e doar bun simt.
Da-i de inteles ca tu il placi. Daca el te-a refuzat, nu stiu ce sa zic. Chiar daca era intr-o faza naspa, s-ar fi bucurat sa afle ca il placi daca ar fi simtit acelasi lucru pentru tine.
Ai putea sa il faci geloasa ca sa vezi cum reactioneaza. Daca este deranjat de chestia asta, e posibil sa te placa.
bafta! kiss