Ma gandeam ca te deranjeaza ca a fost la altele, fiind intr-o relatie cu tine.
Se poate presupune si considera ca numai un barbat care este cu totul iresponsabil poate sa accepte sa intretina contacte sexuale neprotejate cu prostituatele chiar si in situatia in care, acestea fac parte din categoria ''premium'' sau de ''super lux''. Cel mai indicat este sa-l intrebi in mod direct. In caz contrar iti faci analizele medicale indicate de medicul venerolog. Sanatate!
În primul rând nu stiu daca e pe bune intrebarea asta, dar daca da ai o problema.
În primul rând ii dai două palmi, il întrebi daca macar s-a protejat pe urma ii dai un șut în fund si il trimiți la masa si mergi si iti faci niste analize si nu te mai vezi niciodata cu el.Cum sa nu sti cum sa il întrebi, până acum trebuia sa fie călcat pe cap.
Daca a fost la curve DUPA ce ati facut sex, nu vad unde e problema. Te desparti de el si gata.
Daca a fost INAINTE s-o faceti, atunci se complica lucrurile. Intreaba-l.
Credeam ca zici fostul tau iubit.
As incerca sa inteleg pe scurt de ce a fost la curve si as incerca sa nu mai repet greseala cu urmatorul.
Pai e cam nasolie treaba daca a facut neprotejat cu ele, oricum poate lua diverse si daca a facut protejat
La medic amandoi.
Curvele o fac de regula protejat nu se expun nici ele la riscuri de BTS dar nu se știe niciodată unele boli se iau și dacă o faci protejat cum e hsv genital sau virus papiloma de regula nici ele nu întrețin relații sexuale dacă au asa ceva da nu e o regula unele în cazuri foarte rare o fac și neprotejat dar mi greu sa cred ca prietenul tău ar face-o neprotejat cu o prostituata.