Buna miriamm. Spermatozoizii aia care au nimerit pe clitoris trebuie sa aiba mare vointa sa te faca mamica ca sa ajunga in vagin, apoi mai departe. Eu zic ca sansele sunt foarte mici. Mai ales daca dupa aia ai imbracat lenjeria. Stai linistita. Cit despre clitoris te doare pentru ca cum ai spus si tu ''v-ati frecat organele'' si presupun ca ati facut-o mai mult ca de obicei, si de asta si te doare putin. Sper si eu din suflet ca te-am ajutat. Pa! Bafta!
Poti ramane insarcinata, chiar daca ai himenul intact, fiindca spermatozoizii sunt foarte mobili si sunt atrasi de mediul vaginal o data ajunsi pe vulva. Clitorisul te doare fiindca ati fost brutali si te-ai lovit.
Daca ti-a sarit in ochi sau in nas sau chiar in gura, da, poti ramane! Daca nu acum, imediat ce ii mai atingi penisul! Asa ca nu o mai face daca nu vrei sa ai un bebe!
Nu are cum sa ramai insarcinata doar daca sperma a ajuns in vagin. dar daca spui ca te'ai sters nu ai de ce sa iti faci griji. alta data fiti mai atenti
Hai ca aste este o porcarie, nu ai ramas insarcinata, sau doar daca un spermatozoid destul de indraznet si rapid a facut cunostinta cu vreun ovul (in cel mai rau caz), si sa trecem de la partea asta la mentalitatea voastra tanara ca sa nu ii zic altfel. Dupa ce ati auzit atatea cazuri de la alti ''copii'' ca voi, cand la 15, 14 ani au ramas sarmanele insarcinate cu copii de la niste idei negandite si foarte foarte riscante, se vede ca nu ati invatat absolut nimic! Asteptati cativa ani pana vi se coace mintea si dupa aia o sa aveti timp destul si de copii si de altele, sau doresti sa devii mama la 15 ani?
Pffff vrei sa ramai mama de la 15 ani? un sfat fa un test de sarcina si vei afla.